Storbonde Viktor i Farmen: "De är så kallade räddharar"

Storbonde Viktor i Farmen: "De är så kallade räddharar"

  • C More
Moa  Andersson
16 februari 2023 kl. 08:02

Viktor om förstakämpevalet: "Man får ljuga för folk"

I storbondestugan pågår stora planer för de kommande veckorna – Eddie Gecer och Viktor Bergström paktar för fulla muggar i Farmen 2023.

Eddie Gecer har stora planer för hur resterande tiden på Farmen ska se ut. Hans plan är att han själv ska bege sig till Torpet nästa vecka för att stanna där ett litet tag. 

– Jag är där en vecka och leker lite med Nebil och Sandra och sen kommer jag tillbaka, då vill jag se att Christoffer är ute, säger Eddie.

Farmen 2023
Eddie Gecer och Viktor Bergström i Storbondestugan. Foto: TV4 / C More.

"Man får ljuga för folk"

Eddie förklarar för Viktor Bergström hur de ska lägga upp sin tid på gården och hur de ska spela spelet för att komma långt. 

– Vi ska trolla bort Christoffer genom att han går upp i kamp mot Tova och då förlorar Tova. Jag säger till henne att hon lägger dig till storbonde igen, berättar Eddie för Viktor.

Först och främst måste de ta in Tova till storbondestugan för att prata med henne om deras planer, men inte säga hela sanningen.

– Men får man ljuga för folk? Det får man ju ibland? frågar sig Viktor.

Eddie förklarar att man inte ska ljuga för sin pakt, det är en viktig regel, men att det är rimligt att ljuga för andra utomstående.

Viktor har hunnit fundera över förstakämpevalet och att det känns som att han har bestämt sig för hur han ska göra, men att han ändå ska suga på karamellen och ta det riktiga beslutet senare under dagen.

Farmen 2023
Christoffer Hammarlöf och Eddie Gecer. Foto: TV4 / C More.

Viktor och Eddie vill få ut Christoffer

Till slut väljer de att kalla in Christoffer i storbondestugan för att diskutera valet av förstakämpe.

– Viktor kommer och säger till mig att vi måste prata i storbondestugan och berättar att vi måste ändra planen, att jag får bli förstakämpe, jag bara "varför då"? frågar sig Christoffer.

Han förklarar för Eddie och Viktor att om han själv hade fått välja så hade han istället valt Sebastian som förstakämpe, just eftersom han hade valt Christoffer som andrekämpe. Då hade han kunnat välja att gå upp i tinget i styrka eller teknik, eftersom han vet att han hade vunnit över Sebastian i det.

Farmen 2023
Foto: TV4 / C More.

"De är så kallade räddharar"

– Vi kör egentligen på stenhårt. De som kliver in i storbondestugan är egentligen otroligt rädda, så kallade räddharar, säger Viktor.

Veckans storbonde förklarar att det antagligen är fyra, fem stycken som vill komma in och veta och tro att de kan få veta allting. Då får de hitta på "det ena och det andra" för att de ska hålla sig lugna.

Christoffer blir vald till förstakämpe i veckans "Farmen" 2023. Programmet ser du på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL