Farmen 2023 – Tora Brandström

Farmen 2023 – Tora Brandström

  • C More
Moa  Andersson
15 februari 2023 kl. 08:02

Tora om Farmen: "Jag är jättenervös"

Efter att Jan-Christer Nilsson valt att lämna gården checkar nu Tora Brandström in på "Farmen". Hon känner sig dock nervös för hur de andra deltagarna ska ta emot hennes ankomst.

Tora Brandström, 24, är snickaren från Karlstad som nu checkar in på Farmen 2023. Hon kommer från Torpet tillsammans med Tova Andersson

Farmen 2023
Foto: TV4 / C More.

"Det är inte jag som hittat på reglerna"

Tora Brandström berättar att hon är väldigt nervös över att flytta in på Farmen. Hon förklarar att hon tror att alla kanske inte anser att hon förtjänar att vara på gården, just eftersom halva tiden redan har gått.

– Det är ju inte jag som har hittat på reglerna för det här spelet, men jag kommer ändå försöka att ta hem det, säger hon. 

Sebastian Västerlund tycker att det känns skönt och ser på det positivt att Tora kommit till gården eftersom hon verkar vara en lugn tjej med fötterna på jorden. 

– Det är precis sådana människor jag vill umgås med, berättar Sebastian.

Tora i Farmen 2023
Tora Brandström. Foto: TV4 / C More.

Det här är Tora Brandström i Farmen 2023

Tora Brandström är en snickare från Karlstad som nu har valt att lämna tryggheten hemma för att kliva in i Farmen 2023 och testa på att få leva som man gjorde på 1800-talet. 

– Det var väl en speciell känsla att vandra in på farmen. Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig, berättar hon. 

Hennes styrkor är att hon är hyfsat stark och händig, hon har arbetat som snickare i fyra år och berättar att hon kommer försöka använda sina kunskaper från yrket. Däremot förklarar Tora att hon inte är en finsnickare, och att hon får se vart hennes resa kommer att ta henne.

Farmen 2023
Tora Brandström. Foto: TV4 / C More.

Vi välkomnar Tora till "Farmen" 2023 som du ser på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL