Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Top Dog säsong 2 – Detta vet vi

Top Dog säsong 2 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 oktober 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 oktober 2020

Klart för fortsättning!

Jens Lapidus-baserade dramathrillern "Top Dog" rullar nu på C More och det har redan börjat snackas om en andra säsong. Detta vet vi om en fortsättning.

Serien som bygger på Jens Lapidus hyllade romantrilogi med VIP-Rummet, Sthlm Delete och Top Dog är just nu hetast på C More. Redan innan hela den första säsongen kommit har det börjat spekuleras i om vi får se Top Dog säsong 2. Nu vet vi att så blir fallet!

C More tog god tid på sig med att bekräfta att vi får se Top Dog säsong 2 men nu vet vi att den blir av. Med största sannolikhet inväntade de responsen från deras tittare. Men vad gäller mottagandet från kritikerkåren var det övervägande positivt med ett snittbetyg på 3,6/5. Den har också ett imponerande användarbetyg på IMDb: 7,3/10.

Vad gäller seriens medverkande fanns även en kommentar från självaste Alexej Manvelov som i en intervju med TT berättade att han hungrar efter mer: 

– Det finns saker som jag verkligen vill undersöka med den här karaktären. 

Serien som har en snårig plot med många olika spår har säkerligen utrymme för en fortsättning, särskilt eftersom Jens Lapidusenligt regissören Molly Hartleb gett manusförfattarna stort kreativt utrymme. Det skulle också förvåna oss ifall Lapidus inte finns där som ett bollplank i skrivarprocessen.

MER LÄSNING:

Allt nytt på C More i november

Nya serier på C More – Bästa tipsen

När skulle vi kunna förvänta oss att se Top Dog säsong 2?

Idag blev det bekräftat att man drar igång inspelningen av den nya säsongen. När den har premiärdatum är däremot inte känt. Förhoppningsvis kommer vi inte att behöva vänta allt för länge, men känslan är att det åtminstone dröjer till hösten, detta efter inspelning och postproduktion under våren och sommaren.

Handlingen i den andra säsongen av Top Dog: 

Säsong 2 är fritt baserad på karaktärerna och världen från romantrilogin av Jens Lapidus. Handlingen utspelar sig två år efter förra säsongen. Teddy (Alexej Manvelov) är tillbaka i kriminalitet och har stigit i graderna. Samtidigt har Emily (Josefin Asplund) fått en jättechans med ett nytt uppdrag som affärsjurist. Men båda hamnar snart i ett moraliskt dilemma som sätter hela deras värld i gungning. 

Filmtopp uppdaterar dig så fort det finns mer att rapportera kring den kommande säsongens premiärdatum.

NÄSTA ARTIKEL