Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Top Dog säsong 2 – Detta vet vi

Top Dog säsong 2 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 oktober 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 oktober 2020

Mycket tyder på fortsättning – men när?

Jens Lapidus-baserade dramathrillern "Top Dog" rullar nu på C More och det har redan börjat snackas om en andra säsong. Detta vet vi om en eventuell fortsättning.

Serien som bygger på Jens Lapidus hyllade romantrilogi med VIP-Rummet, Sthlm Delete och Top Dog är just nu hetast på C More. Redan innan hela den första säsongen kommit har det börjat spekuleras i om vi får se Top Dog säsong 2. Hur sannolikt är det att det kommer mer?

Låt oss kika närmare på saken.

Nej, C More har ännu inte gått ut med besked om vi får se Top Dog säsong 2. Med största sannolikhet inväntar de responsen från deras tittare. Men vad gäller mottagandet från kritikerkåren har det varit övervägande positivt med ett snittbetyg på 3,6/5. Den har också ett imponerande användarbetyg på IMDb: 7,3/10.

Vad gäller seriens medverkande har en kommentar kommit från självaste Alexej Manvelov som i en intervju med TT berättar att han hungrar efter mer: 

– Det finns saker som jag verkligen vill undersöka med den här karaktären. 

Serien som har en snårig plot med många olika spår har säkerligen utrymme för en fortsättning, särskilt eftersom Jens Lapidus enligt regissören Molly Hartleb gett manusförfattarna stort kreativt utrymme. Det skulle också förvåna oss ifall Lapidus inte finns där som ett bollplank i skrivarprocessen.

MER LÄSNING:

Allt nytt på C More i november

Nya serier på C More – Bästa tipsen

När skulle vi kunna förvänta oss att se Top Dog säsong 2?

Även om det känns sannolikt att vi får se mer av serien, är det desto svårare att förutspå när. Hartleb uppges den närmaste tiden utveckla ett par långfilmer och Manvelov berättar vidare för TT att han kommer att medverka i en amerikansk serie som spelas in mellan januari och juli. Det är därför mest sannolikt att de kan börja arbeta på Top Dog säsong 2 först under hösten 2021, med en premiär först under 2022. 

Filmtopp uppdaterar dig så fort det finns mer att rapportera kring seriens framtid.

För mer läsning --> Scrolla vidare!