Två säsonger av The Gulf finns nu på C More

The Gulf säsong 3 – detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 09 februari 2022 kl. 19:02 | Publicerad 08 februari 2022 kl. 20:02

Blir det fler avsnitt av kriminaldramat?

De två första säsongerna av det nyzeeländska kriminaldramat "The Gulf" finns numera att streama på C More, men är det allt som kommer? Eller kan vi vänta oss fler säsonger framöver?

LÄS OCKSÅ:

Det nyzeeländska kriminaldramat The Gulf handlar om polisutredaren Jess Savage (Kate Elliot), som har förlorat sin man och sitt minne i samband med en bilolycka. Hon är så fast besluten om att hitta den som bär ansvaret för olyckan att det börjar gå ut över både hennes privata och professionella liv. Dessutom är frågan om det ens var en olycka eller om det fanns annat uppsåt bakom händelsen.

Totalt består de två existerande säsongerna av 14 avsnitt på ca. 45 minuter vardera. Andra medverkande i serien inkluderar Ido Drent, Timmie Cameron, Dahnu Graham m.fl.

När kommer The Gulf säsong 3?

Än så länge vet vi inte om det kommer att bli en fortsättning på The Gulf. Serien har i dagsläget inte blivit förnyad med en säsong 3, men samtidigt finns det inga tecken på att serien har blivit nedlagd. Har du fastnat för kriminaldramat finns det med andra ord all anledning att hoppas på en fortsättning.

Den senaste säsongen avslutades sommaren 2021, vilket innebär att vi förhoppningsvis får klarhet i seriens vara eller icke vara relativt snart. Att det passerat så pass lång tid sedan säsongsavslutningen behöver dock inte vara ett dåligt tecken (även om det inte är ett bra tecken heller). Mellan de två första säsongerna gick det nämligen nästan två år, vilket innebär att en tredje säsong ändå inte skulle komma förrän en bra bit in på 2023, om seriens skulle fortsätta i samma tempo.

Något som talar för en fortsättning är att serien hittar till fler marknader utanför den nyzeeländska, som exempelvis den svenska.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL