Dr. Death: The Undoctored Truth

Gustaf Hammarsten och Sandra Andreis medverkar i Dr. Death säsong 2

  • C More
Filmtopp
25 januari 2023 kl. 13:01

Svenskarna tar plats i den amerikanska serien

De svenska skådespelarna Gustaf Hammarsten och Sandra Andreis kommer att medverka i den andra säsongen av serien "Dr. Death", baserad på den populära podcasten. Detta meddelar PMJ Artistgruppen i ett pressmeddelande.

Gustaf Hammarsten och Sandra Andreis medverkar i den andra säsongen av den amerikanska serien "Dr. Death". Den nya säsongen kommer att handla om "Macchiarini-skandalen" på Karolinska Institutet. Inspelningen pågår just nu i New York.

Serien Dr. Death är baserad på podcasten med samma namn och sänds på Peacock. Säsong 2 av serien bygger på poddens tredje säsong, ”Miracle Man”, som berättar historien om kirurgen Paolo Macchiarini (spelad av Edgar Ramirez) och utspelar sig delvis på Karolinska Institutet i Stockholm.

I Sverige finns den första säsongen av serien att streama på C More.

Sandra Andreis och Gustaf Hammarsten
Pressbild. Foto: PMJ Artistgruppen.

 

Gustaf Hammarsten spelar karaktären Dr Svensson i den kommande serien, en av visselblåsarna. Hammarsten är i år även aktuell med serien Kapningen som har premiär på C More den 6 februari och långfilmen Tillsammans 99 av Lukas Moodysson, som får premiär senare i år. Han slog igenom internationellt i filmen Brüno med Sacha Baron Cohen 2009 och har även medverkat i bland annat The Girl With the Dragon Tattoo, Lords of Chaos och Old.

Sandra Andreis medverkar i senaste säsongen av Snabba Cash på Netflix och den kommande långfilmen Andra Akten som har premiär den 24 februari. Tidigare har hon bland annat medverkat i den internationella thrillerserien The Head, We Got This samt DegSVT, The Girl with The Dragon Tattoo och Morden i Sandhamn.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL