Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Se upp för Jönssonligan

Supersuccé för Jönssonligan

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 december 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 december 2020

Över miljonen har streamat den nya filmen.

Under juldagen var det världspremiär för årets storfilm Se upp för Jönssonligan på C More. Filmen slog direkt rekord och har nu den bästa starten i C Mores historia, alla filmer och serier inkluderade. Totalt, linjärt och streamat, så sågs filmen av 1,1 miljoner tittare under de tre första dagarna.

Se upp för Jönssonligan hade under juldagen premiär på C More och det var tydligt att familjerna samlades för att se filmen på hemmaplan. Filmen Beck – Undercover slog nytt rekord på C More i november men Se upp för Jönssonligan hade under julhelgen 29 procent fler användare som streamat filmen.

Du hittar hela vår intervju med David Sundin & Akan Johansson här!

Regissör Tomas Alfredson var väldigt upprörd över beslutet eftersom filmen finansierats med stora delar av skattemedel. Filmtopp kontaktade SVT för att fråga om de fått möjligheten att köpa upp filmen. Det hade de inte.

C More-året 2020 

Det är inte bara Se upp för Jönssonligan som har haft ett framgångsrikt år. C Mores egna originalserier har lockat rekordstor publik där 84 procent av användarna sett någon av C Mores egna produktioner. De två nya filmerna i Beck, Undercover och Utom rimligt tvivel har under oktober och november setts av 61 procent av användarna. På nyårsdagen har film nummer 41 i filmsviten Beck, Döden i Samarra premiär.

Andra originalserier som Top Dog, andra säsongen av Bröllop, begravning och dopHamilton samt LasseMajas Detektivbyrå har alla bidragit till C Mores starka år.

NÄSTA ARTIKEL