Stor överraskning och glädjetårar i säsongsavslutningen av Min mamma, din pappa

Stor överraskning och glädjetårar i säsongsavslutningen av Min mamma, din pappa

  • C More
10 maj 2023 kl. 07:00

Singelföräldrarna får till slut veta vilka relationsexperterna egentligen är...

Det har blivit dags för säsongsavslutning i “Min mamma, din pappa” på TV4, där hela säsongen ska sammanfattas och alla pratar om allting som har hänt under tiden i programmet. Känslorna blir många när föräldrarna återförenas med sina respektive barn och får en stor överraskning.

OBS! Artikeln innehåller spoilers från dagens (10 maj) avsnitt av “Min mamma, din pappa" på TV4. 

Min mamma din pappa 2023
Lennart Kingsson och Pia Hjälmcrona. Foto: TV4.

Återförenas med barnen

Säsongens sista avsnitt av Min mamma, din pappaTV4 inleds med att föräldrarna tycker det känns både skönt och tråkigt att det snart är dags att lämna villan. Som sista sak får de ett uppdrag att klä upp sig och får veta att de ska lämna villan. Spekulationerna om destinationen är många och det visar sig att de får åka till barnens hus och återförenas med dem. Det är glädjetårar och lyckorus, men de får även den stora överraskningen att barnen i själva verket varit relationsexperterna och sett och hört allting föräldrarna gjort i villan. 

– Då tänkte jag bara nej, nej, nej, gud vad har de sett? Vad har jag gjort tänkte jag, säger Lennart Kingsson

Alla föräldrarna får en stor chock. Lennart och Pia Hjälmcrona som blivit ett par skäms mest av alla på grund av att barnen sett hur intima de varit. Efter att den initiala chocken lagt sig får alla se olika klipp från säsongen där det även visar sig att barnen legat bakom det mesta kring alla dejter. Sedan vill barnen se hur föräldrarnas hus ser ut i verkligheten och alla beger sig då tillbaka till Villa Kärleksudden. 

Min mamma din pappa 2023
Foto: TV4.

Utvecklats som personer

Väl tillbaka i villan får alla föräldrar sitta ner med sina respektive barn och diskutera det som skett och vad de lärt sig om sig själva eftersom alla tycker att de utvecklats mycket som personer. Att barnen varit relationsexperterna hela tiden tycker föräldrarna är jätteroligt och uppenbarligen ett vinnande koncept enligt vissa av dem. 

– Att de här sötnosarna har varit våra relationsexperter, det kanske är en bra grej. Det är ju egentligen de som lyckats få till tre par liksom, de har ju varit uppenbarligen jäkligt duktiga på att se sånt som inte vi ser kanske, säger Jesper Andersson

De som inte funnit kärleken i villan lämnar tillsammans med sina respektive barn. Jesper och Annina Hohenthal som bestämt att de ska dejta efter programmet gör upp planer på just detta och Annina ger honom sitt kort. 

Min mamma din pappa 2023
Emil Berger, Sigrid Åhs, Jonatan Berger och Isabelle Åhs. Foto: TV4.

Familjemiddagar

De två par som återstår i villan är Lennart och Pia samt Emil Berger och Sigrid Åhs. Det är därför bestämt att de ska få gå på varsin familjemiddag tillsammans med barnen så alla kan börja lära känna varandra lite bättre. Föräldrarna är oroliga över vilket intryck de kommer göra på partnerns barn och det är mycket nerver under middagarna. Alla kommer dock jättebra överens och det pratas framtidsplaner. 

– Om jag skulle sammanfatta den här resan vi har haft med en mening, då skulle det bli "huset där vi hittade kärleken". Inte bara de tre par som har bildats utan även vänskap, fina samtal, det har varit kärlek på så många plan härinne, säger Emil

Programmet avslutas sedan med att man får se hur det har gått för alla par som valde att fortsätta dejta efter tiden i villan och vilka som fortfarande är tillsammans och om några har brutit upp. 

Säsongsavslutningen av “Min mamma, din pappa” sänds den 10 maj på TV4. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL