Linda Lindorff, programledare Min mamma, din pappa och Lukas Orwin, husvärd

Romans och bråk i Min mamma, din pappa: “Är ett dårhus”

  • C More
12 april 2023 kl. 08:04

Stämningen ändras helt när en ny deltagare dyker upp

I veckans avsnitt av “Min mamma, din pappa” på TV4 blossar känslor snabbt upp mellan två av föräldrarna som enbart känt varandra i en dag. Samtidigt kommer en ny deltagare in i villan, vilket skapar dramatik och bråk mellan killarna. Dessutom väljer en förälder att lämna programmet.

OBS! Artikeln innehåller spoilers från dagens (12 april) avsnitt av “Min mamma, din pappa” på TV4. 

Min mamma din pappa 2023
Lennart Kingsson och Pia Hjälmcrona. Foto: TV4.

Ett nytt par

Veckans avsnitt av Min mamma, din pappaTV4 inleds med en dejt mellan Pia Hjälmcrona och Lennart Kingsson. Pia fattade tycke direkt för Lennart när han kom in i villan i förra avsnittet, och nu bjuder hon honom på en dejt där de sitter avskilt från de andra och lär känna varandra. Pia beskriver att hon redan efter en dag har starka känslor för honom och bara vill vara i hans sällskap. 

– Fasiken, jag måste ju vänta herregud, jag kan ju inte flyga på den där stackaren. Han kommer ju dö, säger Pia förtjust. 

Dejten tas senare upp igen under dagen och fortsätter där den slutade med att paret lär känna varandra bättre. Vid ett tillfälle frågar Pia vad Lennart tänker på och han svarar med en fråga om att få ge henne en puss. Hon blir förvånad, men väldigt glad att han frågar, och de kysser varandra, till barnens glädje. Kyssandet fortsätter sedan under hela avsnittets gång och på flera platser i villan där även de andra deltagarna blir medvetna om parets kemi. 

– Det är henne jag vill ha, det märkte jag ganska snart så det är bara att köra, säger Lennart

Min mamma din pappa 2023
Sigrid Åhs. Foto: TV4.

Ny deltagare

En ny deltagare, Sigrid Åhs, anländer till villan och hennes dotter Isabelle Åhs flyttar in hos de andra barnen. Det är också barnen som får i uppdrag att välja vem som ska gå på en första dejt med Sigrid, och valet faller på Jesper Andersson. De har en picknick-dejt i ett av sovrummen och kommer bra överens. 

– Jag tror absolut att hon faller pappa i smaken. Alltså om man ser till pappas blick så verkar ju han vara väldigt förtjust i henne, säger Jespers son Oscar Andersson Öhgren

När Sigrid blir presenterad för de andra får även Jussi Ora upp intresset för henne, men hon dras i stället till Emil Berger. Eftersom Emil och Annina Hohenthal kommit varandra nära är inte intresset hon får upp för Emil så uppskattat – i alla fall inte hos Annina

Min mamma din pappa 2023
Mathilda Segerstad och Jessica Grusell. Foto: TV4.

Bråk och deltagare lämnar

I och med Jespers och Jussis intresse för nya deltagaren Sigrid börjar de bråka, initialt om kvällens middag och hur hamburgarna ska tillagas, men under ytan på grund av att det börjar bli starka känslor i villan. 

– Du är så jävla muppig alltså, du är som en jävla gammal gubbe när du håller på, väx upp för fan, säger Jesper till Jussi

När bråket lugnat ner sig ber de dock varandra om ursäkt och kramas. Att stämningen förändrats efter Sigrids ankomst tar dock hårt på Mathilda Segerstad som kallar det för “ett dårhus” och väljer att lämna villan för att hon inte hittat vad hon söker. 

– Nu åker jag hem för det här är inte kul, säger Mathilda

I nästkommande avsnitt av “Min mamma, din pappa” fördjupas de relationer som utvecklats och stämningen blir alltmer tryckt. När flera av killarna försöker få Sigrids uppmärksamhet uppstår fler konflikter och alla deltagare verkar inte helt nöjda med tillvaron i villan.

Missa inte fortsättningen av “Min mamma, din pappa” på TV4 på onsdagar. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL