Solsidan säsong 7 är färdiginspelad!

Solsidan säsong 7 är färdiginspelad!

  • C More
Filmtopp
24 juni 2021 kl. 20:06

Schyffert tackar för sig efter inspelningen.

Den sjunde säsongen av den omåttligt populära serien "Solsidan" är färdiginspelad.

Storsuccén "Solsidan" har blivit en regelrätt långkörare och snart återvänder TV4 och C Mores komediserie med en sjunde säsong, bestående av 10 stycken avsnitt.

I den kommande säsongen får vi fortsatt följa seriens tre par under deras ständiga livskriser, triggade av allt från det förflutna till framtiden. I ett pressmeddelande beskriver TV4 händelserna i den kommande säsongen så här:

"Alex och Anna står åter inför en skilsmässa som leder Alex in i det digitala dejtandets värld medan Annas namn florerar i skvallerpressen efter en påstådd romans med en kollega på filminspelningen hon precis kommit hem från. Mickan fyller 40 och får ett plötsligt infall att påbörja karriär – som influencer. Fredde söker svar på vad som gör honom lycklig och under resans gång lyckas han återförenas med sin bakgrund inom synthrörelsen. Ove konfronteras till sist med sin egen snålhet och hans nyfunna generositet oroar Anette."

LÄS MER: Nya serier på C More – bästa tipsen

Profilerna visar sin uppskattning på sociala medier.

På Instagram har flera av profilerna som medverkar i den kommande säsongen av Solsidan delat med sig av de glada nyheterna.

– Tack till Solsidan och alla skådisar, team, och producenter för förtroendet. Det var en ära att få vara med. Ring mig om ni vill ha något mer regisserat, skriver Henrik Schyffert.

Schyffert har regisserat avsnitt 5-7 av den kommande säsongen. De övriga avsnitten har regisserats av Emma Bucht (avsnitt 1-4) och Felix Herngren (avsnitt 8-10).

Även Johan Rheborg vände sig till Instagram för att dela med sig av sina känslor:

Solsidan säsong 7 klar. Sista bild ”i påsen” som man en gång i tiden uttryckte det… och då gav jag en bamsekram till min parhäst, fantastiska [Josefine Bornebusch] som jag har att tacka för så himla mycket! skriver Rheborg innan han också önskar sina följare en trevlig sommar.

Från Henrik Schyfferts Instagram – Solsidan säsong 7 är färdiginspelad

Johan Rheborg på Instagram om Solsidan säsong 7

Det är oklart hur framtiden för Solsidan ser ut framöver. TV4 har ännu inte annonserat någon åttonde säsong, men var så säkra på att de inte vill släppa taget om sin kassako i första taget. Det återstår att se om seriens stjärnor är sugna på att fortsätta med ännu fler säsonger. Tillåts vi spekulera baserat på Instagram-inläggen låter inte det som en omöjlighet.

Den nya säsongen av "Solsidan" kommer att ha premiär på TV4, TV4 Play och C More under hösten 2021.

LÄS MER OM SOLSIDAN SÄSONG 7: Ny säsong av Solsidan på gång

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL