Ny säsong av Solsidan på gång

Ny säsong av Solsidan på gång

  • C More
19 maj 2021 kl. 10:05

Inspelningen av succéserien drar snart igång.

Tittarsuccén "Solsidan", som sänds på TV4 och C More, har påbörjat förberedelserna av inspelningen för sin sjunde säsong – och för första gången har säsongen planerats av skådespelarna tillsammans. Den kommande säsongen har premiär till hösten.

I den sjunde säsongen av Solsidan återser tittarna sina favoritkaraktärer Alex, Anna, Fredde, Mickan, Ove och Anette. I den kommande säsongen får de sällskap av några nya gäster, som bland andra spelas av Carolina Gynning och Fredrik Hallgren.

Familjerna står inför nya utmaningar, som livskriser och förändringar i sina liv, och det är skådespelarna själva som har varit med och stakat ut karaktärernas utveckling. Efter att ha spelat sina karaktärer i ungefär tio år känner skådespelarna Felix Herngren, Mia Skäringer, Josephine Bornebusch, Johan Rheborg och Henrik Dorsin sina karaktärer väl nog att själv vara med i skapandeprocessen. 

Några av problemen som karaktärerna står inför i den sjunde säsongen är att Alex och Anna står inför skilsmässa igen och börjar träffa andra. Mickan vill bli influencer. Fredde söker lyckan och finner den i synthrörelsen. Den snåle Ove plötsligt insett hur snål han faktiskt är och oroar frun Anette när han helt plötsligt blir generös. 

Den sjunde säsongen börjar spelas in nu i maj och har premiär i TV4 och C More i höst. 

VIDARE LÄSNING: 

Roliga stunder med Ove Sundberg

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL