Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
TV-svepet – veckans hetast premiär i tablån

Simon Lindström och Sebastian Martinsson – årets ungkarlar i Bachelor Sverige

 • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 september 2021

Allt du behöver veta om årets deltagare i Bachelor Sverige.

En ny säsong av Bachelor Sverige är här och det är god tid att syna deltagarna lite närmare. Vilka är säsongens två bachelors, Simon Lindström och Sebastian Martinsson, och vilka är kvinnorna som kommer att tävla om deras kärlek?

Under förra säsongen av Bachelor Sverige chockades både tittare och deltagare när TV4 presenterade en twist mitt under pågående säsong – det skulle inte bara vara med en, utan två bachelors! Överraskningen uppskattades av stora delar av programmets publik och kanalen har därför valt att fortsätta på det vinnande spåret även denna säsongen.

I år heter de två huvudpersonerna i Bachelor Sverige Simon Lindström och Sebastian Martinsson. Till skillnad från förra säsongen så är de båda männens deltagande känt redan från start. Varken Simon eller Sebastian kommer alltså att presenteras som en twist under pågående säsong.

Låt oss kolla in våra två Bachelor Sverige ungkarlar lite närmare:

Detta är Simon Lindström.

Simon Lindström är en av årets bachelors
Simon Lindström är en av årets bachelors. Foto: Linus Bokhesius/TV4.

Simon Lindström är en av de två ungkarlarna i årets säsong av Bachelor Sverige. Han är 29 år gammal och bosatt i Stockholm, men är ursprungligen från Eskilstuna. I vardagslivet är Simon egenföretagare i marknadsföringsbranschen och han extraknäcker dessutom som modell. Det finns dock någonting han tycker saknas i sitt liv.

– Jag har hittat vad jag vill göra karriärmässigt, men jag saknar någon att dela vardagen med. Det är först nu jag känner att jag är på rätt plats i livet för att verkligen kunna satsa på kärleken, säger Simon i ett pressmeddelande som TV4 publicerade tidigare i år. Jag vill hitta någon som är glad i livet och har hjärtat på rätt plats: nu vill jag verkligen bli kär, förklarar han.

LÄS OCKSÅ: Serier på C More – bästa tipsen

Detta är Sebastian Martinsson.

Sebastian Martinsson – en av säsongens bachelors
Sebastian Martinsson är säsongens andra bachelor. Foto: Linus Bokhesuis/TV4.

Sebastian Martinsson är den andra ungkarlen i Bachelor Sverige denna säsongen. Han är 28 år gammal och kommer från Södertälje. Precis som med Simon, så är Sebastian redo att hitta kärleken på riktigt.

– Jag är verkligen redo att träffa någon att bli gammal med. Jag är 100 procent seriös med min medverkan, säger han i TV4:s pressmeddelande.

När han inte letar efter kärleken är Sebastian anställd hos ett läkemedelsföretag. I ungdomen satsade han dock hårt på en idrottskarriär inom hockey, och han var lovande, men dessvärre dog proffsdrömmen på grund av en skada.

Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4, beskriver både Simon och Sebastian som "riktiga hunkar", men säger också att de är två personer som är väldigt olika varandra.

Programledare: Malin Stenbäck.

Programledare i Bachelor Sverige Malin Stenbäck.
Programledare Malin Stenbäck. Foto: Linus Bokhesius/TV4.

I årets säsong av Bachelor Sverige är det återigen Malin Stenbäck som är programledare. Hon ledde även den förra säsongen av programmet och är glad över att vara tillbaka i rollen.

– Det är så oerhört roligt att Bachelor är tillbaka och det har varit fantastiska inspelningar i Grekland. Det har varit spännande att på nära håll följa hur dynamiken sett ut när tjejerna från start fått möjligheten att dejta två fantastiska killar i Simon och Sebastian, säger Stenbäck i ett pressmeddelande från TV4 från tidigare i somras.

Utöver sitt arbete som programledare för Bachelor Sverige har Stenbäck tidigare varit programledare för program som Idol Extra och Love Island Sverige. Hon ledde också finalen av Talang 2020 tillsammans med Per Lernström, efter att ordinarie programledare Samir Badran tvingades hoppa av från sin programledarroll i finalen.

Alla deltagande tjejer i säsongens Bachelor Sverige.

Gruppbild på de deltagande kvinnorna i årets Bachelor.
Gruppbild på de deltagande kvinnorna i Bachelor Sverige. Foto: Linus Bokhesius/TV4.

Fler deltagare till den pågående säsongen kommer att avslöjas allt eftersom den fortgår, men redan nu har en stor skara av deltagarna presenterats.

Detta är deltagarna vi vet om än så länge:

 • Alice Opebiyi, 26 år, Malmö, Butiksbiträde
 • Armina Moradi, 28 år, Göteborg, Projektingenjör inom Processindustrin/Fordonsindustrin
 • Victoria Aguiluz, 27 år, Stockholm, Kostrådgivare och PT
 • Elin Johansson, 25 år, Göteborg, Butiksbiträde
 • Matilda Borgström, 25 år, Göteborg, Avdelningschef Butik
 • Matilda Sommar, 22 år, Bua (Varberg), Servicepersonal inom restaurang och konstnär
 • Emma Welander, 25 år, Örebro, Banktjänsteman
 • Nathalie Mellgren, 28 år, Västerås, Butiksbiträde
 • Shilera Sulhav, 30 år, Stockholm, Designtekniker
 • Alexandra Pettersson, 29 år, Stockholm, Studerande (Till mäklare)
 • Melinda Fridlundh, 25 år, Skövde. Butiksbiträde
 • Linda Makris, 23 år, Stockholm, Flygvärdinna
 • Rebecka Magnusson, 28 år, Jönköping, Butikschef
 • Emelie Wannberg, 27 år, Stockholm, Frisör (egenföretagare)
 • Justina Kumpyte, 26 år, Luleå, Sjuksköterska
 • Ida Nordfors, 24 år, Stockholm, Studerande
 • Elvira Svensson, 22 år, Halmstad, Bilförsäljare
 • Jolin Sikström, 27 år, Trollhättan, Butiksbiträde
 • Melissa Bunpanyavat Åkerberg, 27 år, Stockholm, Driver restaurang
 • Moa Björn, 26 år, Uppsala, Studerande (till undersköterska)

– Vi har en riktig drömuppsättning med tjejer i år, där alla är fantastiska på sitt vis. Tittarna kommer att få se tjejer med helt olika personligheter, men med gemensamma nämnarna att de är roliga, bjuder på sig själva och att de är väldigt underhållande, säger Malin Stenbäck om årets tjejer som är på jakt efter kärleken.

Bachelor Sverige hade premiär den 6 september. Du kan följa Simon Lindström och Sebastian Martinssons jakt på kärlek på måndagar, då nya avsnitt släpps och blir tillgängliga på C More och TV4 Play.

LÄS OCKSÅ: Så blir nya Paradise Hotel 2022

NÄSTA ARTIKEL