Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Streama Beck 46 - Den gråtande polisen

Se trailern till Beck – Den gråtande polisen

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 mars 2022

Förhandsvisningen hintar om spännande avslutning.

Snart är det dags för premiären av "Beck – Den gråtande polisen", som är den 46:e filmen i serien om Beck-gruppen. Se trailern till här!

Den 25:e december förra året var det premiär för Beck – Ett nytt liv, som var den första i ett nytt led bestående av fyra Beck-filmer. Efter den följde Rage Room och 58 minuter. Nu får vi snart se den sista filmen för den här gången, Beck – Den gråtande polisen där vi återser Beck-gruppen. Att döma av trailern ser dramatiken ut att trappas upp ytterligare några steg från sina föregångare. 

Ja, den här gången höjs insatserna ytterligare. Beck-gruppens nya fall kretsar runt ett brutalt attentat på en buss från polishögskolan. Det misstänks ha ett samband med tidigare kritik och demonstrationer mot polisen. Men när ingen kliver fram och tar på sig attentatet börjar gruppen att gräva djupare i det hela. Speciellt med det här fallet är att det blir personligt för Martin Beck (Peter Haber) då hans barnbarn Vilhelm (Valter Skarsgård) som går på Polishögskolan skulle ha befunnit sig på bussen. Händelserna får honom att reflektera kring hur det politiska läget förändrats under hans tid som polis och vilken värld det som hans barnbarn måste kliva in i.

Se trailern till "Beck – Den gråtande polisen" här:

"Beck 46 – Den gråtande polisen" har premiär den 18:e mars.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL