Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Streama Beck 46 - Den gråtande polisen

Streama Beck 46 - Den gråtande polisen

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Artikel
16 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Artikel
16 februari 2022

Sista filmen av de fyra nya

Med den fjärde filmen är det dags att tacka av Beck-gruppen för den här gången. I "Beck – Den gråtande polisen" uppges vi se mer av Peter Haber än vi gjort på länge.

Blir Den gråtande polisen sista Beck-filmen för Peter Haber? Det är den stora frågan inför filmseriens 46:e kapitel som har premiär den 18:e mars på C More. I den nya filmen sägs Martin Beck vara mer involverad än vi blivit vana vid.

Handlingen i Beck 46 – Den gråtande polisen:

I den sista av de nya Beck-filmerna höjs insatserna ytterligare. Den här gången kretsar Beck-gruppens fall runt ett brutalt attentat på en buss från polishögskolan. Det misstänks ha ett samband med tidigare kritik och demonstrationer mot polisen. Men när ingen kliver fram och tar på sig attentatet börjar gruppen att gräva djupare i det hela. Speciellt med det här fallet är att det blir personligt för Martin Beck (Peter Haber) då hans barnbarn Vilhelm (Valter Skarsgård) som går på Polishögskolan skulle ha befunnit sig på bussen. Händelserna får honom att reflektera kring hur det politiska läget förändrats under hans tid som polis och vilken värld det som hans barnbarn måste kliva in i.

Rollistan i Beck 46 – Den gråtande polisen

Förutom Martin Beck (Peter Haber), Alex Beijer (Jennie Silfverhjelm) och Vilhelm Beck (Valter Skarsgård) återser tittarna även poliserna Josef (Martin Wallström), Oskar (Måns Nathanaelson), Jenny (Anna Asp), Ayda (Elmira Arikan) och Martin Becks chef Klas Fredén (Jonas Karlsson).

"Beck 46 – Den gråtande polisen" har premiär fredagen den 18:e mars. Du streamar den här på C More.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL