Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Se trailern till Beck - 58 minuter

Se trailern till Beck - 58 minuter

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 februari 2022

Intensivt när tittarna följer spänningen minut för minut

"Beck 45 – 58 minuter" utspelar sig under ett intensivt gisslandrama och har premiär på C More den 18:e februari. Se filmens trailer här!

Kommande Beck 45 – 58 minuter är den tredje i ledet av C Mores nya Beck-filmer. Den beskrivs som ett nervkittlande drama där tittarna följer med i fallets utveckling minut för minut. Polisen Alex Beijer (Jennie Silfverhjelm) ska vara med i morgon-tv där även den kända entreprenören Tomas Tormalm (Dag Malmberg) ska medverka. Men mitt i direktsändning dyker en beväpnad man upp och plötsligt är alla i tv-studion indragna i ett gisslandrama. För Beck-gruppen som ser kidnappningen i direktsändning börjar nu en kamp mot klockan för att frita gisslan och deras kollega Alex. Samtidig pågår Alex arbete från insidan.

Se trailern till "Beck - 58 minuter" här: 

Förutom Martin Beck (Peter Haber), Alex Beijer (Jennie Silfverhjelm) och Vilhelm Beck (Valter Skarsgård) möter tittarna även poliserna Josef (Martin Wallström), Oskar (Måns Nathanaelson), Jenny (Anna Asp), Ayda (Elmira Arikan) och Martin Becks chef Klas Fredén (Jonas Karlsson).

I sin recension av "Beck - 58 minuter" skriver Filmtopps recensent att den är en av de bästa Beck-filmerna på väldigt länge. 

Se Filmtopps intervju med Beck-stjärnan Kristofer Hivju om de nya Beck-filmerna och sin roll i "The Witcher: 

Missa inte heller Filmtopps intervju med två andra av seriens stjärnor, Martin Wallström och Valter Skarsgård: 

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL