Sandra Öder i Farmen: Han har sagt att jag är kär i honom

Sandra Öder i Farmen: "Han har sagt att jag är kär i honom"

  • C More
Moa  Andersson
02 februari 2023 kl. 07:02
ANNONS
ANNONS

Sandra om Christoffer: "Jag tycker han är en liten ful fisk"

Arbetet med uppdragen på gården i Farmen 2023 är i full gång, men det är ibland svårare än man tror. Mitt i allt får Sandra Öder höra ett rykte om att någon fattat lite extra tycke för henne.

Det är ett nytt avsnitt av Farmen 2023 och bland höjdpunkterna denna gången hittar vi ett känsligt rykte. Christoffer Hammarlöf kommer in i köket när Asiatou Touray och Hannan El-Abtah fixar matuppdragen. Asiatou börjar då fråga ut Christoffer om hans liv, vart han kommer ifrån och om han har sambo för att få ut information kring ett rykte hon och Sandra Öder fått höra. 

– Ja, jag har haft sambo i sex år nu, säger Christoffer. 

Efter Christoffer lämnat köket kommer Sandra in för att fråga Asiatou hur det gick att luska fram något ur Christoffer. 

– Jag sa "vart var det du bodde nu igen? Du hade sambo va?". Då sa han att han hade haft det i sex år, svarar Asiatou.

Christoffer och Sandra i Farmen 2023
Sandra Öder och Christoffer Hammarlöf. Foto: TV4 / C More.

En fågel har viskat att Sandra är kär i Christoffer

Sandra har samtidigt varit och snokat hos Sebastian och de andra. Tydligen har Christoffer gått runt och sagt att Sandra är kär i honom till alla på gården.

– Det har varit en liten fågel som viskade i mitt öra att Christoffer gått runt och sagt att jag är kär i honom och det tycker jag är jättekul så det ska vi spä på för jag är jättekär i honom då, säger Sandra

Hon förklarar att han gärna får tro det eftersom man ska hålla sina fiender närmast. Om han tror att hon är kär i honom är det bara bra enligt henne, då kommer han inte tro att hon kommer "hugga kniven i ryggen" på honom.

– Skämt åsido, jag vill ju få ut honom ur spelet. Jag tycker han är en liten ful fisk och han tror ju som sagt att jag tycker jättebra om honom, så det får han gärna tro, skrattar Sandra.

Sandra Öder
Sandra Öder. Foto: TV4 / C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL