Snart premiär för Farmen 2023 – allt vi vet

Farmen 2023 – Hannan El-Abtah

  • C More
Moa  Andersson
Uppdaterad kl. 11:02 | Publicerad 01 februari 2023 kl. 10:02

Hannan om Farmen: "Det kommer vara jävligt roligt"

Efter att tre nya deltagare checkat in på Farmen är det nu också dags för Hannan El-Abtah att inta gården. Hon har i två dagar befunnit sig på Torpet, men nu är det hennes tur att ta klivet in på Norra Brandstorp.

Hannan El-Abtah intar nu Farmen 2023 tillsammans med Sandra Öder, som tidigare under säsongen befunnit sig på farmen. De kommer från Torpet, där Hannan endast varit i två dagar. Vid första anblick verkar gårdens nya tillskott vara ett lyckopiller som kommer lyfta gruppens stämning. 

– Mina förväntningar över Farmen är att det kommer vara jävligt roligt. Jag är inte orolig över något speciellt tror jag inte, det kommer gå bra, säger Hannan.

Hon förklarar att hon endast var på Torpet under en väldigt kort visit, bara två dagar. Tydligen var stämningen stelare på torpet, men som tur är tar farmarna direkt hand om henne och välkomnar henne med öppna armar.

– Jag är skitnöjd, berättar hon.

Hannan El-Abtah i Farmen 2023
Hannan El-Abtah. Foto TV4 / C More.

Det här är Hannan El-Abtah i Farmen 2023

Hannan El-Abtah, 28, kommer från Göteborg och arbetar till vardags som undersköterska. Nu har hon valt att lämna tryggheten hemma för att kliva in i Farmen 2023 och testa på att få leva som man gjorde på 1800-talet. 

– Jag ska försöka bli vän med allihopa. Sebastian verkar vara en väldigt skön människa och jättetrevlig. Han har nog inte så många onda kroppar i själen, eller vad säger man? Han har inte så mycket ont i sig, så säger man, skrattar Hannan.

Hannan El-Abtah i Farmen 2023
Hannan El-Abtah. Foto: TV4 / C More.

"Mina förväntningar var att det skulle vara drama"

Hannan har förberett sig på drama vid hennes ankomst till gården eftersom hon fått höra från Sandra Öder om hur det var innan hon begav sig till Torpet.

– Mina förväntningar var ju att det skulle vara drama för Sandra hade pratat om det, att hon varit i "klinch" med några. Men det verkar inte vara något drama, som jag förstått det har de åkt hem som hon har bråkat med här, säger Hannan.

Trots bra stämning på gården så litar inte Hannan på någon, i själva verket inte alls. 

– Alla gör nog något till sin fördel tror jag. Nej jag litar inte på någon, inte än.

Nebil, Hannan och Sebastian i Farmen 2023
Nebil Davidsson, Hannan El-Abtah och Sebastian Västerlund. Foto: TV4 / C More. 

Välkommen till Farmen Hannan! Programmet ser du måndag till torsdag 19.30 samt söndag 20.00 endast på TV4, TV4 Play och C More. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL