Robinson 2022 höst: Andreas Haraldsson

Andreas Haraldsson ute ur Robinson 2022 – detta hände

  • C More
Filmtopp
08 december 2022 kl. 21:12
ANNONS
ANNONS

Föll oturligt i veckans öråd

Efter dagens avsnitt står det klart att Andreas Haraldsson är ute ur Robinson 2022. Han föll på ett stort misstag av Kristofer Nystedt.

Efter ett dramatisk öråd där utgången inte blev som många hade tänkt kan vi meddela att Andreas Haraldsson är ute ur Robinson 2022 höst. Medan planen var att ta ut Helena Lindborg hände istället något oväntat: Kristofer Nystedt som bar på paktens immunitetsförgörare slarvade bort det dyrbara föremålet inför örådet. Istället fick någon annan röstas ut, och den här gången föll det på "Värmland" som svenska folket lärt sig att kalla honom.

Andreas Haraldsson ute ur Robinson 2022 – detta hände
En ångerfull Kristofer Nystedt. Foto: TV4.

Detta hände när Andreas Haraldsson åkte ut ur Robinson 2022

Många kan nog enas om att det nästan kändes som grym TV när Helen Lindborg, som återvänt från Gränslandet hela två gånger, planerades att åka ut igen. Ovetandes om att det fanns en immunitetsförgörare i lägret trodde hon sig sitta säkert inför örådet. Men planen som resten av deltagarna hade smidit bakom hennes rygg fallerade i sista stund.

På väg till örådet tappade Kristofer Nystedt bort den immunitetsförgörare som Alexander Strandberg hållit på sedan ett tidigt skede av säsongen. Han hade då skapat sitt eget som en slags ersättning, men programledaren Petra Malm ville inte veta av det. Därmed föll planen på att ta ut Helen, vilket kastade omkull de andra ordentligt. 

Andreas Haraldsson hade erbjudit sig att frivillig lämna Robinson ifall två personer skulle komma att behöva ryka, och därför blev det naturligt att rösta ut honom. Men det sved likväl för honom och de andra som röstade på honom. Men kanske sved debaclet allra mest för Kristofer Nystedt, som själv var immun och inte kunde erbjuda att bli röstad på som kompensation för hans dråpliga snedsteg.

– Jag vill inte vara här. Jag vill härifrån. Det känns som att jag svikit folk, men kan inte göra något åt det, säger Kristofer efter att "Värmland" fått lämna.

Även om det blir tufft måste Kristofer nu skaka av sig kvällen och ladda om inför veckan som väntar där det kommer bli tävlingar in i det sista. 

Du följer Robinson 2022 höst på TV4 och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL