Isabella Resmark ute ur Robinson 2022 – gav oväntad reaktion

Isabella Resmark ute ur Robinson 2022 – gav oväntad reaktion

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 14 december 2022 kl. 11:12 | Publicerad 12 december 2022 kl. 20:12

Deltagaren yttrade sin lättnad efter att ha åkt ut

Efter den första dagen på Finalveckan är Isabella Resmark ute ur "Robinson" 2022. Hon verkade dock inte allt för besviken över att lämna ön.

Streamtopp

Nu när Finalveckan dragit igång blir antalet deltagare ute på ön kraftigt färre. Efter veckans första tävling kan vi konstatera att Isabella Resmark är ute ur Robinson 2022 höst, detta efter att ha kommit sist i en uthållighetstävling ovanför vatten. Trots att hon kunde känna vittringen av den åtråvärda Robinson-statyetten tog hon förlusten med stor ro. En oväntad reaktion i det här skedet av tävlingen.

Isabella Resmark ute ur Robinson 2022 – gav oväntad reaktion
Foto: TV4 / C More.

Isabella Resmark efter att ha åkt ut ur Robinson 2022

Under den förra säsongen fick vi se henne lämna efter att ha blivit smittad av coronaviruset. Den här säsongen fick Isabella Resmark starta i Gränslandet och kriga sig till huvudtävlingen, som hon nu åkt ur efter en tuff tävling i början på Finalveckan. När kämpen väl var över verkade hon inte känna besvikelse, utan snarare välkomna resan hem till Sverige.

– Det känns lite som en lättnad. Jag är så tacksam att någon av dessa godingar ska vinna. Slakta, så ska jag vandra in i dimman, säger Isabella i dagens avsnitt. 

Till sina kamrater ute på ön hade Isabella några sista väl valda ord som ligger helt i linje med hennes personlighet:

– Sköt om er nu, ni är skitsexiga. Fan vad ni är fina människor. 

Nu fortsätter Finalveckan där fler deltagare kommer att falla ut ur tävlingen. Vem som blir vinnaren av Robinson 2022 höst kommer vi snart få veta, och fram tills dess är insatserna högre än någonsin.

Du följer programmet på TV4 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL