Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Rocco Schiavone säsong 2 – detta vet vi

Rocco Schiavone säsong 2 – detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 februari 2022

Kan vi vänta oss fler säsonger av det Rocco Schiavone?

Den första säsongen av den italienska kriminalthrillern "Rocco Schiavone" finns att streama på C More, men kommer det att dyka upp även en säsong 2?

"Rocco Schiavone" är den italienska kriminalserien om polisen Rocco som blivit förflyttad från huvudstaden Rom till en mindre alpstad. Där kastas han omedelbart in i en mordutredning efter att en död kropp hittats i skidbacken. Rocco avskyr kylan och livet i norra Italien, men han låter inte det stoppa honom från att göra sitt arbete så bra som möjligt.

Den första säsongen av Rocco Schiavone har landat på C More som en del av streamingtjänstens satsning "Walter Presents", där den italienska film- och serieexperten Walter Iuzziolino handplockar icke-engelskspråkiga serier åt C More.

Säsong 1 finns att streama i sin helhet på C More.

När kommer Rocco Schiavone säsong 2?

Alla som har fastnat för Rocco Schiavone kan glädja sig med att det inte bara finns en, utan flera ytterligare säsonger av serien. Totalt finns det fyra säsonger av Rocco Schiavone och förhoppningsvis kommer det nya avsnitt till C More så snart som möjligt.

C More har ännu inte presenterat när det kan tänkas dyka upp nya säsonger av serien på streamingtjänsten, men vi håller tummarna för att det finns i planerna och sker så snart som bara möjligt.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL