Robinson 2023: Caroline Persson

Robinson 2023: Caroline Persson

  • C More
19 april 2023 kl. 15:04

24-åringen som kan tillhöra den vinnande pakten

Caroline Persson, 24, från Stockholm verkar trivas i vilket lag hon än är i. Tillsammans med pakten hon har varit del av under majoriteten av säsongen kan hon nog ta sig långt i tävlingen.

Caroline Persson i Robinson 2023
Caroline Persson. Foto: TV4.

Caroline Persson, 24, började som medlem av det ursprungliga Lag Syd i Robinson 2023. Lag Syd som då vann oftare än de förlorade verkade ge Caroline en god chans att gå långt i tävlingen. Caroline tänkte även strategiskt och var snart i en tjejpakt med bland annat lagmedlemmarna Alva Trané och Sophie Sörkvist. Men hon kom bra överens med resten av sitt lag också.

Någon Caroline uppenbart kom extra överens med var original Syd-spelaren Dennis Johansson som hon blev sambo med efter programmet. De två lagmedlemmarna blev goda vänner under programmets gång och såg inget konstigt i att flytta ihop en tid innan Dennis flyttade till Spanien. 

En annan person Caroline har fortsatt att träffa efter programmet är Alva Trané. Men inte endast som vänner. Utan att sätta en direkt stämpel på relationen har de två blivit något “mer”. Båda håller med om att de inte är ihop men snarare är i en slags dejtingfas då de träffas väldigt ofta. De försöker helt enkelt att reda ut känslorna de känner för varandra, om det är kärlek eller en väldigt stark vänskap. 

Caroline och Alva fortsatte att spela tillsammans när lagen splittrades till två nya. Båda två hamnade i det Nya Lag Nord. Caroline kände sig väldigt nöjd med sitt nya lag då hon fick mestadels av sitt gamla med sig. Framförallt var hennes tjejpakt intakt och blev majoriteten av det nya laget. Trots bristen på muskler känner Caroline att hon fortfarande har en chans att nå ända fram till sammanslagningen med sin pakt.

Kommer tjejpakten att kunna hålla ut till sammanslagningen? Följ Caroline Perssons resa i "Robinson" 2023.

Robinson 2023 följer du på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL