Robinson 2022: Pernilla Johansson

Robinson 2022 höst: Pernilla Johansson

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 19 oktober 2022 kl. 06:10 | Publicerad 18 oktober 2022 kl. 19:10

Alla älskar Pernilla

I "Robinson" 2022 höst har vi med oss Lag Syd-deltagaren Pernilla Johansson, som en av säsongens mest omtyckta profiler. Mycket på grund av hennes goda hjärta.

En dryg fjärdedel in på Robinson 2022 höst börjar svenska folket nu bli bättre bekanta med deltagarna ute på ön. Den varma Österlen-bon Pernilla Johansson har inledningsvis varit en av de viktigaste för sammanhållningen i Lag Syd. Hon bryr sig om andra i den grad att hon även i ett tävlingsprogram sätter sig själv i andra hand.

Robinson 2022: Pernilla Johansson
Pernilla Johanson har visat stor karaktär i "Robinson". Foto: TV4.

Robinson 2022 höst: Pernilla Johansson

Ålder: 32 år
Bor: Österlen
Personlig sak: dagbok och penna

Förutom att vara viktig för att hålla ihop sin grupp har Pernilla Johansson visat sig vara oerhört nyttig i tävlingssammanhang, i synnerhet de som gäller hennes expertisområde simning. Därför kommer hon att vara ordentligt saknad bland hennes deltagare. När vi trycker den här artikeln har Pernilla nämligen osjälviskt valt att offra sig i ett utbyte med någon medlem från Gränslandet. På så vis har lagkaptenen Alexander Strandberg sluppit att ta det tuffa beslutet att självmant välja någon som måste lämna ön. 

Att lämna sitt lag var inget Pernilla gjorde med glädje, utan för att hon känner tacksamhet gentemot hennes lagkamrater som hon menar tagit hand om henne. Pernilla menar att hon haft det svårt att anpassa sig till livet ute på ön och att det hade varit omöjligt utan det stöd hon fått från de andra. 

Alla älskar Pernilla Johansson som visat stor karaktär i "Robinson" 2022 höst. Nu återstår det att se ifall hon kommer att kunna ta sig tillbaka till ön. Du följer hennes resa i Gränslandet på C More och TV4 Play. 

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL