Robinson 2022 höst: Merdi Losokola

Robinson 2022 höst: Merdi Losokola

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 19 november 2022 kl. 09:11 | Publicerad 18 november 2022 kl. 11:11

21-åringen från Sollentuna

Merdi Losokola är en av deltagarna i "Robinson" 2022 höst som lyckats ta sig tillbaka från Gränslandet. Har hon vad som krävs för att vinna hela tävlingen?

Merdi Losokola har under säsongen av Robinson 2022 höst gjort sig känd som en av öns tuffaste kämpar. Inte bara för att hon visat sig ha ordentlig styrka i tävlingar, utan också för att hon lyckats ta sig tillbaka från Gränslandet. Kan vi se henne som en kandidat till att vinna alltihopa?

Robinson 2022 höst: Merdi Losokola
Merdi Losokola. Foto: TV4 / C More.

Namn: Merdi Losokola
Ålder: 21 år
Bor: Sollentuna
Personlig sak: öronproppar

Det finns flera hårda krigare i årets Robinson, och en av de som sticker ut i mängden är Merdi Losokola, som trots att hon inte fått allt för mycket tid ute på ön ännu glänst med sin ihärdiga fysik. Men som vi vet handlar programmet lika mycket om det sociala spelet som det gör om tävlingarna, och där verkar det finnas mer att önska av Merdi.

Tog sig tillbaka från Gränslandet

Merdi blev utröstad kort efter att hon visade stort missnöje mot den dåvarande Lag Syd-kaptenen Pelle Lilja, och blev därmed skickad till Gränslandet. Där visade hon stor styrka genom att ta sig tillbaka till huvudtävlingen inför sammanslagningen. Väl tillbaka har Merdi visat sig vara bättre på att hantera den sociala aspekten, och tagit sig in bra i sammanhållningen, framför allt bland de andra tjejerna ute på ön. 

Har Merdi Losokola vad som krävs för att vinna Robinson 2022 höst? Nu när hon har en starkare koppling till de andra ser förutsättningarna bättre ut. Nu gäller det bara att inte hamna i ett öråd igen, så att inte historien upprepar sig. För nog är det så att de som kommer tillbaka från Gränslandet ofta får det tuffare i sådana sammanhang.

Du följer "Robinson" 2022 höst på TV4 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL