Rickard Castefjord lämnar Farmen 2023 – detta hände

Rickard Castefjord lämnar Farmen 2023 – detta hände

  • C More
Moa  Andersson
09 februari 2023 kl. 08:02

Viktor i Farmen: "Gå till någon läkare som hjälper dig orka mer än åtta dagar"

I dag väljer Rickard Castefjord att lämna "Farmen" på grund av att hans kropp inte klarar av mer. Detta anser en viss Viktor Bergström vara klent.

I vanlig ordning tisslas och tasslas det på Farmen. Eddie Gecer spekulerar kring hur förstekämpevalet ska bli och vem han ska utmana ifall han själv blir vald. Han kommer fram till att det skulle vara Rickard Castefjord, men plötsligt chockar Rickard gänget.

Rickard Castefjord i Farmen 2023
Rickard Castefjord. Foto: TV4 / C More. 

Rickard lämnar Farmen 2023

Rickard ringer i gårdsklockan för att få farmarnas uppmärksamhet, han har något att berätta.

Det här är lite tungt så börjar ni gråta nu så får ni ta det, som en man eller en kvinna. Det är så här, jag är ingen quitter, jag är en fighter, jag har varit det hela mitt liv, säger Rickard.

Han förklarar att man inte klarar av allt och att hans rygg inte klarar mer, så han måste tyvärr bege sig hemåt och lämna alla. Det anser han "känns skit". 

– Tyvärr så är det så här, jag har ju problem med mitt knä och sedan många år tillbaka har jag ett diskbråck, vilket jag har kunnat leva med. Jag trodde inte i min vildaste fantasi att det skulle leda till något. Valet att kliva in på farmen och få vara med på den här resan, det är nog bland det häftigaste jag har fått gjort tror jag. 

Rickard Castefjord i Farmen 2023
Rickard Castefjords skadade knä. Foto: TV4 / C More. 

"Det är snyggt, det är vackert, sexigt"

I Farmenspelen skulle Rickard tävla i balans och landade tyvärr dumt så han fick ont i knäet. Det är antagligen det som resulterat till att han haltat och belastat ryggen fel.

– Fatta ändå att den här korta tiden förändrat sättet att se på livet, det är rätt sjukt, det är häftigt alltså. Var rädda om er, snälla. Av hela gänget som står här har jag inte sett något fult spel alls. Det är snyggt, det är vackert, sexigt, säger han.

Viktor Bergström och Eddie Gecer i Farmen 2023
Viktor Bergström och Eddie Gecer. Foto: TV4 / C More.

"Gå till någon läkare som hjälper dig att orka mer än åtta dagar"

Viktor Bergström undrar vad Rickards roll varit på Farmen under tiden han befunnit sig på Torpet. Han menar att det i vilket fall som helst inte kunnat vara en bra spelare eftersom det "tisslas och tasslas" konstant. Det paktas till höger och vänster och menar att han eventuellt måste vara blind och inte kan se någonting.

– Ja, Rickard, du får ha det så bra och ta hand om ryggen där hemma och gå till någon läkare som hjälper dig att orka mer än åtta dagar, säger Viktor. 

"Farmen" 2023 ser du på TV4, TV4 Play och C More. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL