Hannan El-Abtah i Farmen: Hon skadar sig själv i det här spelet

Hannan El-Abtah i Farmen: "Hon skadar sig själv i det här spelet"

  • C More
Moa  Andersson
Uppdaterad 09 februari 2023 kl. 07:02 | Publicerad 07 februari 2023 kl. 13:02

Sandra Öder till Hannan: "Jag vill skicka folk jag vill bli av med, jag hade skickat dig"

Äntligen är det dags för en ny vecka på Farmen! Storbondens pakt har en strategi, men vissa av dem är lite för frispråkiga för att hålla planer och samarbeten helt hemliga.

Det är återigen en ny vecka på Farmen och storbonde Nebil Davidssons pakt har planer på vilka som ska få bege sig av till Torpet. Däremot är en viss person, Sandra Öder, lite väl frispråkig för sitt eget bästa för att behålla hemligheterna inom pakten.

Sandra och Hannan i Farmen 2023
Sandra Öder och Hannan El-Abtah. Foto: TV4 / C More.

"Väljer du mig så lovar jag dig en plats på Torpet"

Hannan El-Abtah och Sandra Öder fixar och donar denna dag i grishagen när Hannan frågar henne vilka hon tror Nebil kommer välja att skicka till Torpet

– Jag tror att Nebil kommer välja dig, Asiatou och Artin. Dig därför att du faktiskt ska dit, tror jag, säger Sandra.

Hannan undrar då vad hon menar med det och får som svar att Sandra tror att Nebil genuint vill skicka henne till Torpet. Medan det verkar som att Asiatou och Artin har blivit lovade en plats av Nebil, eftersom han blev vald till storbonde av dem denna veckan.

– Jag tror inte att han har fjäskat till sig det, men jag tror absolut att han kanske har diskuterat det med dem. Liksom "väljer du mig till storbonde så lovar jag dig en plats på Torpet", förklarar Sandra.

Hannan och Sandra i Farmen 2023
Hannan El-Abtah och Sandra Öder. Foto: TV4 / C More

Sandra gör en stor tabbe

Sandra förklarar för Hannan att hon antagligen hade skickat Eddie, Rickard och henne till Torpet om hon fick chansen att välja. 

– Jag hade aldrig brytt mig om vilka som vill åka, jag hade skickat de som jag hade viljat ha dit, hot eller folk jag vill bli av med, för att jag inte orkar med dem och inte kan stå ut en sekund till, säger Sandra till Hannan.

Hannan blir väldigt förvånad över vad som kommer ur Sandras mun, hon säger ju indirekt att hon inte kan stå ut med Hannan. Snabbt ändrar Sandra sig och säger att hon inte hade skickat dit några hot, utan deltagare som hon vill bli av med för att hon är trött på dem.

– Du sa precis att du vill skicka mig till Torpet, betonar en förvånad Hannan.

Hannan El-Abtah i Farmen 2023
Hannan El-Abtah. Foto: TV4 / C More.

"Hon pratar lite för mycket"

– Det är lite roligt att Sandra står och säger att jag inte är ett hot rätt till mig. Hon pratar lite för mycket. Det gör henne skada i det här spelet, förklarar Hannan.

Vidare påstår hon att hon inte är ett hot i spelet just nu och att det behövs lite mer kunskap och amuletter. Det är något som hon hade fått möjlighet att få på Torpet, hon menar att hon har lång tid att plugga där.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL