Renées brygga 2023 – alla gäster

Renées brygga säsong 10 – detta vet vi

  • C More
Filmtopp
28 februari 2023 kl. 12:02
ANNONS
ANNONS

Väntar mer mys på bryggan framöver?

Den 1 mars går den nionde säsongen av "Renées brygga" i mål – en säsong som har bjudit på många spännande samtal, anekdoter och andra avslöjanden. Filmtopp blickar framåt för att utforska om även en säsong 10 av "Renées brygga" väntar i framtiden.

"Renées brygga" är det urmysiga programmet där Renée Nyberg bjuder in folkkära och kända svenska profiler för idylliskt umgänge i Stockholms skärgård. I avsnitten bjuds det på gott om skratt, intressant och avslöjande samtal samt en ständigt avslappnad atmosfär.

Med alla sina härliga ingredienser är det ingen slump att Renées brygga har blivit en sådan tittarfavorit, som nu sänts i hela nio säsonger sedan premiären 2015.

I säsong nio har Renée Nyberg bl.a. gästats av kändisar som Sanna Nielsen, Tareq Taylor, Tomas Brolin, Anders Bagge, Charlotte Kalla, Jens Lapidus, Kikki Danielsson, Claes Malmberg, Krister Henriksson, Pär Lernström och många fler.

Foto: TV4/C More.

När kommer Renées brygga säsong 10?

Än så länge har TV4 inte annonserat att det blir ytterligare säsonger av Renées brygga, men mycket tyder på att långköraren kommer att fortsätta med nya avsnitt även framöver. Den faktor som i första hand talar för att Renées brygga säsong 10 blir av är just att programmet är en sådan tittarsuccé som lyckats bli en självklar favorit i många svenska hem.

För TV4 har programmet blivit ett dragplåster till kanalen och de inbjudna gästerna tenderar att uppmärksammas i högre utsträckning i samband med deras medverkan – en fortsättning skulle med andra ord gynna samtliga parter.

Då har Renées brygga säsong 10 premiär

Eftersom en ny säsong inte bekräftats ännu kan vi inte säga med säkerhet när nya avsnitt kommer att dyka upp, men allra troligast är att vi kommer att få återse Renées brygga 2024. De senaste åren har programmets säsonger haft premiär tidigt på året och pågått fram till vårkvisten. Följer produktionen samma tempo även framöver kan vi med andra ord väntas en kommande säsong omkring januari/februari 2024.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL