Premiär för Krigszon: Bear Grylls möter president Zelenskyj

Premiär för Krigszon: Bear Grylls möter president Zelenskyj

  • C More
Filmtopp
23 februari 2023 kl. 12:02
ANNONS
ANNONS

Överlevnadsexperten undersöker hur Ukraina överlever kriget

Den brittiske äventyraren och överlevnadsexperten Bear Grylls beger sig till Ukraina efter att ha blivit inbjuden av president Volodymyr Zelenskyj. Detta skildras i en ny dokumentär på TV4.

Kriget i Ukraina har pågått i ett år. Landet är under konstant hot från ryska attacker och faran är ständigt närvarande. Överlevnadsexperten Bear Grylls reser till det krigsdrabbade Ukraina och träffar Zelenskyj för att lära känna presidenten och hur landet överlever kriget.

En utmanande resa

Det blir en resa som inte liknar något som Grylls tidigare gjort. Grylls och hans team befinner sig i en krigszon där de tar enorma risker för att ta sig till huvudstaden för att kunna träffa president Zelenskyj. Läget kompliceras ytterligare av den svåra kylan i landet.

Under sin tredagarsresa träffar Grylls delar av den ukrainska befolkningen som berättar om hur kriget påverkar dem och hur de klarar av att leva vidare i ett pågående krig. Det blir gripande historier om heroiska insatser, förluster och tragedier.

– Så, jag antar att ni måste leva livet dag för dag? frågar Grylls presidenten i dokumentären.

– Nej, Bear. Vi lever för vår framtid, svarar Zelenskyj.

Dokumentären "Krigszon: Bear Grylls möter president Zelenskyj" sänds den 23 februari klockan 23.00 på TV4 och finns att streama på TV4 Play i detta nu.

Lucas Wu

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL