Premiär för Gåsmamman säsong 6

Premiär för Gåsmamman säsong 6

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 29 augusti 2022 kl. 14:08 | Publicerad 28 augusti 2022 kl. 23:08

Slutet är kommet för Sonja Ek

I morgon är det premiär för Gåsmamman säsong 6, som också är seriens sista. Alexandra Rapaport återvänder givetvis i huvudrollen som Sonja Ek.

Mer läsning:

På C More går det nu att ta del av det första avsnittet av Gåsmamman säsong 6. Sonja Eks återkomst lär frammana motstridiga känslor då det kära återseendet också är ett farväl. Detta är nämligen bestämt att bli den sista säsongen av den älskade serien.

I en intervju med Filmtopp bekräftar seriens stora stjärna, Alexandra Rapaport, att det inte kommer att bli någon ytterligare fortsättning. Se henne prata om den femte och sjätte säsongen här:

"Mitt livs TV-resa"

Gåsmamman säsong 6 består av sex stycken avsnitt på 44 minuter vardera. Utöver Rapaport möter vi även Christian Svensson, Shebly Niavarani, Anastasios Soulis, Ulf Friberg, Clara Christiansson Drake, Joel Lützow och Young Royals-stjärnan Edvin Ryding som Linus Ek.

– Jag ser med bävan fram emot att få visa denna sista säsong. Seriens familj har blivit som min egen och allas vår favoritpolis har en given plats i mitt riktiga liv. Sonja Ek är en del av mig jag inte vill vara utan. Detta har varit mitt livs TV-resa och jag känner en djup tacksamhet och kärlek till alla inblandade. Och inte minst till vår helt enastående fanbase, säger Alexandra Rapaport.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL