Premiär för den populära skräckserien From – säsong 2 på C More

Premiär för den populära skräckserien From – säsong 2 på C More

  • C More
Sofie Landgren
10 maj 2023 kl. 13:00

En grupp ovetande nykomlingar anländer

Sinnesomstörtande skräckserie av producenterna bakom "Lost". En brokig grupp människor fastnar, en efter en, i en hemsökt småstad som de inte tycks kunna fly från. Som om inte det vore nog hemsöks staden nattetid av ett gäng mardrömslika varelser. Nu är "From" tillbaka på C More med sin andra säsong.

Premiär för den andra säsongen av From på C More
Foto: TV4/C More.

Premiär för den populära skräckserien From – säsong 2 på C More

Skräckserien "From", skapad av John Griffin, utspelar sig i en mystisk stad, utan synlig in- eller utgång, någonstans i USA. Den här staden har ingen exakt position på kartan och lockar på något outgrundligt sätt till sig människor från hela USA.

När en person, eller en grupp människor, passerar genom en bilväg längs skogen upptäcker de ett fallet träd mitt på vägen. De tvingas då försöka ta en annan väg men inser snart att de hamnar i en form av loop, en slinga där de hela tiden hamnar i samma mystiska lilla stad. Som om det inte vore skräckinjagande nog, att komma till en plats du inte kan lämna, så plågas också invånarna nattetid av en hord blodtörstiga, människoliknande monster som kommer ut ur sina gömmor i skogen och festar på alla levande människor de kommer åt.

Premiär för den andra säsongen av FROM på C More
Foto: TV4/C More.

Säsongsstart – en grupp ovetande nykomlingar anländer till staden

Efter föregående säsongs brutala cliffhanger kommer nu fortsättningen av den sinnesomstörtande skräckserien med Harold Perrineau (Lost) och Eion Bailey (Band of Brothers). I den andra säsongen börjar dolda sanningar om skogen och stadens skrämmande ursprung sakta att uppenbara sig. Samtidigt slungas invånarna in i en kaosartad tillvaro när en grupp mystiska nykomlingar gör entré i området.

Missa inte premiären av "From" säsong 2 som kommer till C More den 10 april!

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL