Bekräftat: då har Top Dog säsong 2 premiär

Alla nya filmer och serier på C More i maj 2023

 • C More
Filmtopp
28 april 2023 kl. 09:04

Publikfavoriten kommer tillbaka med efterlängtad säsong

Nu kliver vi in i en ny månad och det är dags att se vad de olika streamingtjänsterna har att erbjuda. Här är alla nya filmer och serier på C More i maj 2023.

Nyligen blev det officiellt bekräftat att C More slås ihop med TV4 play efter sommaren, något som kommer att leda till en del förändringar – här kan du läsa om hur du påverkas av sammanslagningen. Men än så länge är det alltså två separata tjänster som gäller.

Nu har streamingtjänsterna börjat avslöja vad som kommer till dem i maj och C More är inget undantag. För mer läsning, se vår sammanställning av alla nyheter på SVT Play i maj och vad som kommer till Netflix.

Top Dog
Top Dog kommer äntligen tillbaka med en ny säsong. Foto: C More

Alla nya C More Originals i maj

Top Dog (säsong 2) – premiär 8 maj

I den andra säsongen fortsätter Teddy och Emily att träffas. Teddy och Isak försöker starta upp ett seriöst företag medan Emily får ett nytt jobberbjudande. Miljardären Paul Ahlborg ska nämligen bygga ett smältverk i Södertälje och behöver hjälp att förhandla med kommunen. Emily ser uppdraget som sin stora chans till revansch, men snart tvingas hon välja mellan karriären och kärleken till Teddy.

Fejkpatient (säsong 1) – premiär 25 maj

Albin jobbar som fejkpatient på Norrlands universitetssjukhus, men snart upptäcks en avvikelse på Albin. Efter några följdtester står diagnosen klar. Testikelcancer, stadium 4. I takt med att sjukdomen förvärras börjar flera av Albins relationer krackelera och han finner en ny vän i den äldre medpatienten Yvonne. Men kanske är inte sjukdomen det största problemet? Kanske är det Albin själv?

Gränslandet
Gränslandet kommer till C More. Foto: Column Film

Walter Presents

Monstret (2019) – premiär 8 maj

Som 18-åring faller Sophie handlöst för en karismatisk man vid namn M, men sakta men säkert fångas hon i en livsfarlig spiral av våld och manipulationer. Ska hon finna styrkan att fly? Monstret (Le Monstre) bygger på en självbiografisk bok av den kanadensiska författaren Ingrid Falaise och är en del av Walter Presents-utbudet som består av handplockade kvalitetsserier från hela världen.

Gränslandet (2019) – premiär 22 maj

En traumatiserad flicka hittas gående längs Belgiens norra gräns. Psykiatrikern Bert Dewulf får i uppgift att förhöra henne, samtidigt som den holländska polisen Tara Dessel börjar utreda en mystisk skjutning till havs. Det visar sig snart att fallen hör ihop. 

McDondalds and Dodds
McDonald and Dodds är tillbaka med en ny säsong. Foto: ITV

Höjdpunkter från BritBox

Arthur: A Life with the Royal Family – premiär 3 maj

Arthur Edwards, den legendariska kungliga hovfotografen, har tagit några av de mest fantastiska kungliga bilderna genom tiderna under sin tid på Storbritanniens ledande tidning, The Sun. I över fyra decennier har Arthur fotograferat kungafamiljen och kartlagt familjens toppar och dalar. Nu uppfyller han en livslång dröm, att fotografera kung Charles III:s kröning.

Kröningen av kung Charles III – premiär 6 maj

Kröningen av kung Charles III och drottning Camilla äger rum lördagen den 6 maj och BritBox bevakar på plats med en specialsändning. Tom Bradby och Julie Etchingham guidar tittarna från första parkett under denna historiska händelse. Programmet sänds från Canada Gate, London, med den ikoniska Buckingham Palace-balkongen som bakgrund.

Hope Street (säsong 2) – premiär 31 maj

Denna säsong utspelar sig sex månader efter där första säsongen slutade. Tittarna får nu lära känna detektiven Al Quinn (Stephen Hagan), som kämpar för att leverera på sitt nya jobb samtidigt som han uppfostrar sin viljestarka dotter. De tio avsnitten innehåller vart och ett en fristående kriminalhistoria som levereras med kvickhet och värme, och som involverar polisen och lokalsamhället i den fiktiva staden Port Devine på Nordirland.

McDonald & Dodds (säsong 3) – premiär 17 maj

Den blyge inspektör Dodds och den rättframma och ambitiösa kommissarie McDonald får åter igen komplettera varandra när de löser fall i den historiska staden Bath. I denna säsong får de lösa morden på en ung kvinna som hittas död i en park mitt på ljusa dagen, en racerförare som dör under ett träningspass och en affärsman som hittas i en grund grav på alla själars dag.

Nytt från Hayu

The Real Housewives of Atlanta (säsong 15) – premiär 8 maj

Amerikansk realityserie som följer en grupp drivna kvinnor från Atlantas överklasselit. Tillsammans visar de att det är fullt möjligt att kombinera föräldraskap, krävande karriärer och ett späckat socialt schema även i den konservativa södern. The Real Housewives of Atlanta är en fristående uppföljare till succéformaten The Real Housewives of Orange County och The Real Housewives of New York City.

Summer House: Martha’s Vineyard – premiär 8 maj

Denna serie följer en grupp på 12 vänner när de njuter av sin vistelse på ön Martha's Vineyard utanför Cape Cod i Massachusetts. Strandfester, dekadenta middagar, drama och sommarflörtar väntar.

Filmer och dokumentärer på C More i maj

Niklas och verkligheten – premiär 2 maj

I tre avsnitt möter journalisten Niklas Källner allt ifrån klimataktivister till drogturister och våldsentusiaster i hopp om att få bättre kunskap om några av svenskarnas mest kontroversiella subkulturer. Vad är det som driver dessa människor, och vilka lagar och regler är det som gäller i deras värld? Niklas och verkligheten är en svensk dokumentärserie om vår tids nya rörelser och fenomen. Visas samtidigt på TV4 och TV4 Play.

Fler titlar:

 • Side Effects (2013) – premiär 2 maj
 • Moneyball (2011) - premiär 3 maj
 • Yves Saint Laurent (2014) – premiär 4 maj
 • Margin Call (2011) – premiär 9 maj
 • The Program (2015) – premiär 10 maj
 • Regression (2015) – premiär 16 maj
 • The Space Between Us (2017) – premiär 17 maj
 • Pavarotti (2019) – premiär 18 maj
 • The Company You Keep (2012) – premiär 23 maj
 • Winchester - House of Ghosts (2018) – premiär 24 maj
 • Terminator 3: Rise Of The Machines (2003) – premiär 25 maj

Fler serier på C More i maj

American Auto (säsong 2) – premiär 4 maj

Vi fortsätter att följa den brokiga skaran anställda på bilföretaget Payne Motors. I den andra säsongen anställer VD:n Katherine (Ana Gasteyer) en PR-expert, som hjälper henne och bolaget att komma på fötter efter anklagelser om att ha sålt felaktiga bildelar.

From (säsong 2) – premiär 10 maj

Fortsättningen på den skräckserien med Harold Perrineau (Lost) och Eion Bailey (Band of Brothers). I den andra säsongen börjar dolda sanningar om skogen och stadens skrämmande ursprung sakta att uppenbara sig. Samtidigt slungas invånarna in i en kaosartad tillvaro när en grupp mystiska nykomlingar gör entré i området.

Blindspotting (säsong 2) – premiär 17 maj

Humoristisk dramaserie som kretsar kring Ashley, vars man plötsligt hamnar i fängelse efter tolv års äktenskap. I säsong två fortsätter Ashley att anpassa sig till sin nya, smått kaotiska vardag - och tampas samtidigt med en existentiell kris.

Detta är alltså alla nya filmer och serier på C More i maj. Vi på Filmtopp håller dig uppdaterad om det kommande utbudet hos alla andra aktörer.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL