Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
C Mores nyheter i februari 2022

C Mores nyheter i februari 2022

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 januari 2022

Ny Beck-film i månadens släpp

I februari släpper C More ett par nya originalproduktioner och ett gäng övriga filmer och serier. Här är allt streamingtjänsten släpper under den kommande månaden!

C More släpper fler än trettio titlar i februari. Bland dem hittar vi originalproduktionerna Wild Kids och Beck – 58 minuter, som är ett intensiv gisslandrama utspelat i en TV-studio. Streamingtjänstens nya satsning Walter Presents visar nya spännande kvalitetsserier från hela världen. Förstås landar det också en del romantiska titlar i utbudet lagom till Alla hjärtans dag. 

C Mores nya originaltitlar i februari 2022

Bäckström (säsong 2) – premiär 28 februari

Bäckström säsong 2
Foto: C More.

En ny säsong av Bäckström, med Kjell Bergqvist i huvudrollen, har äntligen premiär i slutet av månaden. Denna gången sätts Evert Bäckströms förmåga på prov när en kändisadvokat mördas. Mordet ser ut att ha en koppling till en rysk speldosa och snart dyker dessutom fler döda kroppar upp...

Wild Kids – premiär 4 februari

Wild Kids
Foto: C More.

Det populära äventyrsprogrammet Wild Kids utspelar sig långt in i Järvsös skogar där två lag utmanas i hårda prövningar och tuffa tävlingar med målet att vinna en riktig drömresa. Under några intensiva sommarveckor får de förväntansfulla barnen lära sig att leva vildmarksliv utan varken surfplattor eller snabbmat inom räckhåll. Linda Lindorff leder dem genom tävlingarna.

Beck 58 minuter – premiär 18 februari

Alex Beijer ska vara med i morgon-tv där även entrepenören Tomas Tormalm ska medverka. Men mitt i direktsändning dyker en beväpnad man upp och hotar Tormalm och plötsligt är alla i tv-studion indragna i ett gisslandrama. För Beck-gruppen börjar nu en kamp mot klockan för att frita gisslan, där en av deras egna ingår. Beck – 58 minuter är den 45:e filmen i serien med Peter Haber.

Nya serier på C More i februari 2022

Bäst före (säsong 3) – 7 februari

Bäst före
Foto: Seefood Productions.

Norsk komediserie. Lenas liv vänds uppochned när hon förlorar både jobbet och sin make på sin 40-årsdag och hon måste lära sig att stå på egna ben. Hon tar ett jobb på ett ålderdomshem och kastar sig ut i singeldjungeln. Men det blir inte helt enkelt när man levt familjeliv hela sitt vuxna liv, och allting försvåras ytterligare när hon tvingas samsas med exmaken och hans nya tjej.

The Good Wife (säsong 4-5 samt säsong 6-7) – premiär 14, 21 februari

The Good Wife
Foto: CBS.

När Alicias make Peter döms till fängelse i samband med en prostitutionshärva ändras hennes liv radikalt. Efter att ha övergett sin karriär för sin makes skull blir hon nu tvungen att ge sig ut i arbetslivet igen som advokat. Samtidigt påverkar Peters svek hela familjen och journalister gräver efter nya detaljer i skandalen. The Good Wife är en amerikansk dramaserie med Julianna Margulies.

Dark Angel, säsong 1 – 23 februari

Dark Angel 2016
Foto: Endemol Shine UK.

Kriminaldrama från 1800-talets viktorianska England som berättar historien om Mary Ann Cotton, kallad Storbritanniens första kvinnliga seriemördare. Hon fälldes för ett giftmord men tros ha mördat flera människor, däribland tre av sina makar för deras livförsäkring. Miniserien Dark Angel bygger på verkliga händelser och i huvudrollen syns Joanne Froggatt, känd som Anna i Downton Abbey.

The Gulf, säsong 1-2 – 7 februari

The Gulf
Foto: Three.

I det nyzeeländska kriminaldramat The Gulf möter vi utredaren Jess Savage som förlorar både sin make och sitt minne i en förödande bilkrock. Snart börjar hon misstänka att kraschen var medveten och att hon till och med kan ha varit en måltavla. Men vem är ute efter henne, och varför? Samtidigt fortsätter Jess vardag på polisstationen där hon utreder otäcka brott tillsammans med kollegan Harding.

Bump – premiär 23 februari

Den högpresterande tonåringen Oly måste omvärdera hela sin framtid när hon plötsligt föder barn, utan att ha märkt att hon varit gravid. För att komplicera saken ytterligare är det inte heller Olys ansvarsfulle pojkvän som är far till barnet, utan den tillbakalutade livsnjutaren Santiago... Bump är en australisk dramakomedi om två familjer vars liv flätas samman till följd av en oväntad händelse.

Flera serier på C More i februari

En ny säsong av "The Real Housewives of New Jersey" kommer till C More. Foto: Bravo.
En ny säsong av "The Real Housewives of New Jersey" kommer till C More. Foto: Bravo.

The Real Housewives of New Jersey (säsong 12) – 2 februari

Amsterdam Undercover (Der Amsterdam Krimi) – 7 februari (Walter Presents)

Kod 37 (Code 37) – 7 februari (Walter Presents)

RFDS: The Royal Flying Doctors Service – 8 februari

Heartbeats (Norge) – 9 februari

Bomb Girls (säsong 1-2) – 14 februari

Rocco Schiavone – 21 februari (Walter Presents)

Astrid och Raphaëlle (Astrid et Raphaëlle) – 21 februari (Walter Presents)

Below Deck Sailing Yacht (säsong 3) – 22 februari

Nya filmer på C More i februari 2022

Cold Pursuit – 4 februari

Snöröjaren Nels (Liam Neeson) är en vanlig man som håller vägarna fria för invånarna i Kehoe, Colorado. Men när hans son blir mördad beger han sig ut efter hämnd på en drogkartell i Denver, som snart tror att ett rivaliserande gäng är ute efter att starta krig. Cold Pursuit är en actionthriller med mörk humor i regi av norske Hans Petter Moland som bygger på hans film En iskall jävel med Stellan Skarsgård.

Dumplin' – premiär 8 februari

Dumplin
Foto: Netflix.

Dramakomedi om tonåriga Willowdean som när hon växte upp älskade sin frigjorda moster Lucy och countrystjärnan Dolly Parton. Sen mostern gått bort kämpar hon med att känna sig bekväm i sin kropp, vilket inte är helt lätt när mamma driver den lokala skönhetstävlingen och inte har mycket gemensamt med sin dotter. I hopp om att röra om i grytan anmäler hon sig till tävlingen. Till hennes förvåning ansluter sig andra flickor till "revolutionen i höga klackar" för att visa att skönhet kommer inifrån.

The Silencing – 11 februari

The Silencing
Foto: Saban Films.

Amerikansk actionthriller om Rayburn Swanson (Nikolaj Coster-Waldau), en före detta jägare som nu driver ett viltreservat. Han är en bruten man sedan hans tonårsdotter försvann spårlöst och förmodats ha blivit mördad fem år tidigare. I reservatets övervakningskameror ser han en dag en man som följer efter en ung kvinna och tillsammans med polisen Alice beger han sig ut i vildmarken.

Vitt skräp – 15 februari

Svensk actionthriller om Sami (Ola Rapace) som hamnar i ett litet samhälle där han träffar Kim (Ida Engvoll). De båda möter den lokale gangstern Gubben som driver drogaffärer tillsammans med sina två söner. Till en början är allt frid och fröjd men när droger börjar cirkulera på bygden utan Gubbens tillåtelse riktas uppmärksamheten mot nykomlingen Sami som snart inser att han är i fara.

Target Number One – premiär 25 februari

Target Number One
Foto: eOne Films.

Verklighetsbaserat kriminaldrama om Daniel (Antoine Olivier Pilon) som dömts till 100 års fängelse i Thailand efter att ha varit inblandad i en misslyckad drogaffär. Tillslaget var ett samarbete mellan kanadensisk och thailändsk polis. Men när reportern Victor (Josh Hartnett) intresserar sig för fallet upptäcker han att domen har flera märkligheter, som kan leda till en nationell skandal.

Flera filmer på C More i februari 

Jim Carreys stora komedi "Bruce den allsmäktige" är en av de filmer som kommer till C More i februari.
Jim Carreys älskade komedi "Bruce den allsmäktige" är en av de filmer som kommer till C More i februari. Foto: Universal.

Dater's Handbook – 1 februari

Bruce den allsmäktige – 1 februari

Winter War: Battle of the Bulge – 2 februari

Just My Type – 2 februari

Min brors flickvän – 3 februari

My One & Only – 4 februari

The Beach House – 4 februari

Love in Store – 5 februari

Before the Devil Knows You're Dead – 5 februari

Mitt liv med Liberace – 6 februari

Hairspray – 9 februari

Hachiko – en vän för livet – 11 februari

The Tax Collector – 19 februari

Rum 213 – 24 februari

MER LÄSNING:

 

NÄSTA ARTIKEL