Ny säsong av Benjamin Ingrossos succéprogram

Ny säsong av Benjamin Ingrossos succéprogram

  • C More
Emil Oscar Rasmussen
04 november 2021 kl. 16:11
ANNONS
ANNONS

Benjamin bjuder fler vänner på mat i Benjamin's

I våras lockade Benjamin Ingrossos program "Benjamin's" till sig många tittare på TV4 – och nu står det klart att succén återvänder med en andra säsong.

I programmet "Benjamin's" förenas två av Benjamin Ingrossos främsta intressen – matlagning och musik. Under den första säsongen besöktes Benjamin Ingrosso av en stor mängd kända profiler, inklusive namn som Zara Larsson, Markoolio, Cherrie, Miriam Bryant, Petter, Markus Aujulay och Carolina Gynning, för att bara nämna några få. Avsnitten i säsongen bjöd på en hel del skratt mellan de medverkande, mycket musik och ännu mera matlagning.

LÄS OCKSÅ: Bianca svarar på kritiken om julkalendern

Under Nyhetsmorgon idag avslöjade Benjamin Ingrosso själv att hans framgångsrika program kommer att återvända med en andra säsong. I Nyhetsmorgon förklarar Ingrosso att hans program gick bättre än vad han hade väntat sig, och i ett pressmeddelande delar han med sig av sin entusiasm inför den nya säsongen.

– Jag är otroligt glad och stolt över att få göra ytterligare en säsong av ett program som framhäver mina största intressen – musik och mat, tillsammans med vänner och idoler, säger Benjamin Ingrosso i pressmeddelandet, enligt Expressen.

Säsong 2 av "Benjamin's" har premiär på TV4 och TV4 Play den 8 mars, 2022.

LÄS OCKSÅ: Sveriges största influencers

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL