Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nu inleds inspelningen av Maria Wern säsong 9

Nu inleds inspelningen av Maria Wern säsong 9

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 maj 2022

Fyra nya avsnitt på ingång

På Instagram meddelar TV4 att inspelningen av "Maria Wern" säsong 9 har påbörjats. Eva Röse återvänder som titelkaraktären och får sällskap av bland andra Erik "Jerka" Johansson och Oscar Pettersson.

I april 2019 släpptes den åttonde säsongen av långköraren Maria Wern. Sedan dess har fansen fått vänta tålmodigt på nya avsnitt, men nu kan vi äntligen se ljuset i tunnelns slut.

På sitt Instagram-konto publicerade i dag TV4 en video som bekräftar att inspelningen av Maria Wern säsong nio har påbörjats. I videon ser vi Eva Röse prata om sin karaktär och dennes outfit:

Skådespelare som återvänder i Maria Wern säsong 9

Utöver Eva Röse kan Filmtopp bekräfta att hon får sällskap av flera bekanta ansikten. Några av de som är klara för den nya säsongen är Erik Johansson, Peter Perski, Lola Zachow, Sigrid Johnson, Oscar Pettersson och Tehilla Blad.

För regin står Johan Lundin och manuset skrivs av Inger Scharis och Jimmy Lindgren.

Då släpps de nya avsnitten av Maria Wern

Vidare är det klart att serien produceras av Warner Bros. för TV4 och C More, som i vanlig ordning kommer att sända avsnitten i sina kanaler.

Även om inspelningen redan är påbörjad dröjer det  länge innan vi faktiskt får se något. I ett mail till Filmtopp skriver TV4 att Maria Wern säsong 9 kommer att bestå av fyra avsnitt som släpps i slutet av 2023.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL