Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Snart släpps höstens komediserie Handen på hjärtat på C More

Nu har Handen på Hjärtat premiär – ny serie på C More

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 november 2022

En av höstens mysigaste serier är här

I dag är det premiär för C Mores nya serie "Handen på Hjärtat" med Sara Shirpey och Hannes Fohlin i huvudrollerna.

Nu kan du streama den nya serien Handen på hjärtat  C More. Denna romantiska komedi om parterapeuten Ava kommer med en spännande twist. 

C More är inne i en het period med flera nya originalproduktioner i det verklighetsbaserade dramat Nattryttarna, spinoff-serien Vuxna människor Felix Herngrens klassiker och nu den romantiska komedin Handen på hjärtat som nu finns att se på streamingtjänsten.

Deras senaste serie är en romcom – med en twist. Handlingen tar vid i ett nutida Stockholm där parterapeuten Ava (Sara Shirpey) har en privat terapimottagning. Hon har också en väldigt speciell talang, genom att lägga handen över sin klients hjärta kan hon se nyckelscener från dennes kärleksliv. Detta har gjort Ava väldigt framgångsrik i sitt yrke men privat är hon djupt cynisk när det kommer till kärlek – fram tills att hon plötsligt ser sig själv vid altaret i en av sina syner.

Nu har Handen på Hjärtat premiär – ny serie på C More
Hannes Fohlin och Sara Shirpey. Foto: C More.

Premiär för Handen på hjärtat

Filmtopps recensent Sebastian Ahokas beskriver Handen på hjärtat som en mysig serie att grotta ner sig i vintermörkret med, men också en som bjuder på allvar för att engagera på ett djupare plan. I den nya serien ser vi flera svenska stjärnor. Förutom Shirpey och Fohlin, fylls rollistan även på med Sanna Sundqvist, Björn Kjellman, Christer Fant och flera. 

Nu när "Handen på hjärtat" säsong 1 har premiär på C More finns två avsnitt tillgängliga. Därefter släpps de veckovis. Avsnitten är cirka tjugo minuter långa.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL