KLART: då har Nattryttarna premiär på C More

Nattryttarna säsong 2 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad kl. 16:11 | Publicerad 26 november 2022 kl. 07:11

Räkna inte med fler säsonger

Nu går C Mores senaste succéserie i mål. Hoppas du på "Nattryttarna" säsong 2? Då är vi rädda att behöva göra dig besviken. Av allt att döma uteblir den.

I den nya dramaserien med Hanna Ardéhn och Jonas Karlsson får vi följa de skrämmande händelser som ägde rum på ett svenskt ridcenter under 90-talet. Det råder inga tvivel om att den gjort ett starkt intryck och skakat om tittarna. När serien nu har släpper sitt sista avsnitt vill fansen veta ifall vi kan förvänta oss en fortsättning. Sannolikheten för att vi får se Nattryttarna säsong 2 måste bedömas som extremt låg.

Därför tror vi inte på Nattryttarna säsong 2

Här och nu förväntar vi oss inte att se en andra säsong av Nattryttarna. C More har inte signalerat ut att den skulle vara på väg, och det finns väldigt lite i handlingen som pekar på att så blir fallet. 

Den främsta anledningen är förstås att serien bygger på verkliga händelser, sammanflätade i en historia som den nu berättat från början till slut. Det är därför svårt att se hur produktionen ska kunna ta berättelsen vidare i den grad som det behövs för att kunna kräma ur sig en ny hel och lika fulländad säsong. 

Vi har heller inte fått några uppgifter från någon inom produktionen som tyder på att de skulle komma tillbaka för att göra en fortsättning. Men man ska aldrig säga aldrig, det händer att serier man inte förväntar sig ska komma tillbaka får nytt liv.

Filmtopp uppdaterar dig om något skulle hända runt "Nattryttarna" säsong 2.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL