Morran och Tobias

Johan Rheborg avslöjar – ny säsong av Morran och Tobias på C More

  • C More
Filmtopp
26 november 2022 kl. 12:11

Tittarfavoriten på väg tillbaka

"Morran och Tobias" är snart tillbaka med en ny säsong, avslöjar Johan Rheborg för sina Instagram-följare. Den här gången flyttar duon till C More.

Johan Rheborg och Robert Gustafsson har frälst den svenska publiken med otroligt mycket roligt genom åren. Bland deras mest berömda projekt har vi Morran och Tobias som nu ska få en ny säsong. Det är Johan Rheborg själv som går ut med nyheten på sitt Instagram-konto där han även delar med sig av två bilder från produktionen. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johan Rheborg (@canvisnous)

För snart tio år sedan började humorserien Morran och Tobias som en liten sketch-serie på SVT, och gick sen vidare till att vinna Kristallen för årets program 2015. Enligt Folkbladet har mycket hänt när vi återser de älskade karaktärerna. Tobias har suttit i fängelse för förskingring och är nu på väg hem till mamma Morran som har fått ett nytt hus genom kommunen. Men fastigheten är omgiven av miljögifter och måste därför saneras. 

När kommer nya Morran och Tobias?

När Morran och Tobias kommer tillbaka byter de hem från SVT till C More. Något exakt premiärdatum har ännu inte blivit känt, men av allt att döma rör det sig om våren 2023. Dels säger Rheborg själv att nya avsnitt snart släpps, och Folkbladet rapporterar vidare att den nya säsongen kommer först nästa år.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL