Linda Lindorff, programledare Min mamma, din pappa och Lukas Orwin, husvärd

Min mamma, din pappa säsong 2 – detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 11 maj 2023 kl. 08:05 | Publicerad 10 maj 2023 kl. 19:05

Får vi se fler singelföräldrar jaga kärleken?

Debutsäsongen av TV4:s dejtingprogram "Min mamma, din pappa" är avklarad, och hungriga på mer undersöker vi hur chanserna ser ut för en säsong 2 av realityserien.

Den första säsongen av det unika dejtingprogrammet Min mamma, din pappa har gått i mål – och det med huvudet högt. Inte nog med att programmet ser ut att ha gått hem hos TV4-tittarna, det lyckades till synes också med uppdraget att få människor att finna kärleken.

Min mamma, din pappa går ut på att ett gäng singelföräldrar flyttar in under samma tak för en tid av dejtande, som förhoppningsvis ska sluta med att de hittar en partner att dela livet med. Men som alltid med dagens realityserier finns det givetvis en twist. I Min mamma, din pappa är den twisten att singelföräldrarna beskådas, instrueras och får uppdrag av ett gäng kärleksexperter – som utan deras vetskap är deras egna barn.

När detta populära nya koncept nu avrundat sin första säsong blickar vi mot framtiden för att undersöka om det kan tänkas komma nya avsnitt, med nya föräldrar, i framtiden.

Min mamma, din pappa säsong 2 – detta vet vi
Foto: TV4.

När kommer Min mamma, din pappa säsong 2?

TV4 har i skrivande stund inte bekräftat om det blir en andra säsong av Min mamma, din pappa eller inte, men trots det har vi en hel del information att gå på – tack vare programmets frispråkiga programledare Linda Lindorff.

Lindorff har nämligen diskuterat möjligheterna för en säsong 2 med fans av programmet, och baserat på vad hon har sagt ser chanserna mycket goda ut för ytterligare avsnitt i framtiden. Även om Lindorff inte bekräftar en andra säsong eller säger något konkret om dess vara eller icke vara, pratar programledaren om den som om den vore en realitet.

På svar om hur en uppföljande säsong skulle hantera hemligheten om att barnen är föräldrarnas kärleksexperter, förklarar Lindorff att det inte nödvändigtvis är ett problem och att föräldrarna helt enkelt kommer att få veta att barnen följer deras varje drag.

– I säsong 2 så kommer alla deltagare veta att det är deras barn som är kärleksexperterna och de vet varför, skriver Lindorff spekulativt på sin blogg.

Hon motiverar förslaget med att det är vad som har gjorts i den australiensiska upplagan av programmet och säger med att "twisten" i realityprogram ofta försvinner efter den första säsongen. Hon menar också att det är bra för föräldrarna, då barnen är "suveräna" i sin roll och känner föräldrarna allra bäst.

Efter att ha betonat att det inte vore några problem att producera en andra säsong, tar Linda Lindorff det steget längre. Hon lyfter mer eller mindre säsong 2 som ett faktum och spekulerar till och med om en inspelning utomlands:

– En ny säsong kan vi därför se fram emot och ja min känsla är att vi kommer spela in det hela utomlands… men det är bara en känsla.

Vi räknar med att vi får mer konkreta besked om framtiden för Min mamma, din pappa säsong 2 relativt snart. Skulle programmet få förnyat förtroende kan nya avsnitt rimligtvis ha premiär någon gång på våren 2024.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL