Alla deltagare i Min mamma, din pappa – dejtingprogrammet med singelföräldrar

Alla deltagare i Min mamma, din pappa – dejtingprogrammet med singelföräldrar

  • C More
Filmtopp
09 februari 2023 kl. 10:02

De kärlekshungriga föräldrarna är presenterade av TV4

I ett pressmeddelande har TV4 presenterat alla kärlekstörstande singelföräldrar som medverkar i det kommande dejtingprogrammet "Min mamma, din pappa".

"Min mamma, din pappa" är ett nytt dejtingprogram med en twist. Programmet har premiär den 8 mars på TV4 Play och TV4.

I programmet möter tittarna en grupp singelföräldrar mellan 45–58 år som söker en andra chans till kärlek. De är nominerade till programmet av sina ungdomar till barn. Föräldrarna flyttar in i Villa Kärleksudden tillsammans, ovetandes om att deras barn befinner sig ett annat hus ett stenkast bort. Där följer barnen sina föräldrars dejtande genom övervakningskameror.

Det blir allt från humoristiska och något pinsamma ögonblick till öppenhjärtiga bekännelser. Barnen får se och lära känna sina föräldrar på ett helt nytt sätt när de får agera kärleksexperter och har möjlighet att påverka vad som händer i föräldrarnas dejtande.

Linda Lindorff programleder

Vid sin sida har programledare Linda Lindorff husvärden Lukas Orwin som ser till att det är tipptopp i huset och att föräldrarna mår bra. Men han har också en roll som spindeln i nätet. I maskopi med barnen, som är de som bestämmer vilka som ska gå på dejt med varandra, är det Lukas som planerar och genomför. Sedan är det upp till barnen om han ska hjälpa eller stjälpa dejten!

Min mamma, din pappa – alla deltagare
Jesper Andersson och Oscar Andersson Öhgren. Foto: TV4.

Alla singelföräldrar i Min mamma, din pappa

Annina Hohenthal, 55 år, Malmö (nominerad av sin dotter Fideli Hohenthal, 20 år, Stockholm)

Annina Hohenthal är leg. psykolog och arbetar idag som VD i eget företag med 40 anställda. Hon har tre barn. Dottern Fideli beskriver sin mamma som kärleksfull, ibland lite för envis och otålig men alltid generös och öppensinnad. 

Emil Berger, 47 år, Göteborg (nominerad av sin son Jonatan Berger, 17 år, Mölndal)

Emil Berger är beteendevetare och har en son, Jonatan. Emil gillar att gå på loppis och pyssla i trädgården. Enligt sonen Jonatan är pappa Emil spontan, rolig, trevlig och lätt att prata med. Han hittar alltid på något att göra och vet vad han vill ha.

Jessica Grusell, 54 år, Göteborg (nominerad av sin dotter Frida Grusell Dambäck, 21 år, Göteborg)

Jessica jobbar som managementkonsult/coach och har en dotter, Frida. Enligt Frida kan mamma Jessica ibland vara lite otålig men framför allt är hon rolig, ärlig och genuin. 

Jesper Andersson, 52 år, Nyköping (nominerad av sin son Oscar Andersson Öhgren, 26 år, Nyköping)

Jesper är konsult och jobbar som projektledare/byggledare och har fyra barn mellan 15–26 år. Sonen Oscar beskriver sin pappa som en kärleksfull person som möjligen kan vara lite rastlös, men det blir aldrig tråkigt att umgås med Jesper. 

Mathilda Segerstad, 47 år, Göteborg (nominerad av sin dotter Saga Segerstad, 18 år, Göteborg)

Mathilda är jurist och har en dotter, Saga. Hon älskar allt som har med havet att göra och gillar vardagslyx. Enligt Saga är mamma en glad och sprallig person som älskar att träffa nya människor, kanske något impulsiv och otålig ibland, men alltid rolig och omsorgsfull. 

Jussi Ora, 56 år, Stockholm (nominerad av sin son Max Ora, 21 år, Stockholm)

Jussi jobbar som samhällsentreprenör och har två vuxna söner. Jussi lägger gärna tid på att vara ute i naturen, resa, meditera och träna. Framför allt älskar han att dansa salsa. Enligt Max kan pappa Jussi vara ganska envis men framför allt är han energifylld, äventyrlig och en god människokännare. 

Pia Hjälmcrona, 58 år, Huddinge (nominerad av sin son Christian Hjälmcrona, 23 år, Stockholm)

Pia jobbar som bilförsäljare och har tre barn. Enligt sonen Christian kan mamma Pia ibland vara lite för envis och pratig men framför allt är hon snäll och kärleksfull.

Lennart Kingsson, 53 år, Frändefors (nominerad av sin dotter Jennifer Walter, 28 år, Göteborg)

Lennart är maskinoperatör och har två vuxna barn. Han gillar att träna och åka hoj. Enligt Jennifer är pappa Lennart snäll, rolig och påhittig, möjligen lite glömsk och naiv ibland, men satsar alltid helhjärtat på något som han bestämt sig för.  

Sigrid Åhs, 49 år från Malmö (nominerad av sin dotter Isabelle Åhs, 18 år från Malmö)

Sigrid jobbar som gymnasielärare inom idrott och hälsa och har en dotter, Isabelle och en son på 7 år. För dottern Isabelle är mamma Sigrid en stor förebild. Hon beskriver sin mamma som en otroligt stark kvinna som är väldigt godhjärtad och alltid vill väl. 

Stefan Brodin, 54 år, Valbo (nominerad av sin dotter Elin Brodin, 22 år, Uppsala)

Stefan jobbar som arbetsmiljöingenjör och har fyra vuxna barn. Han spelar trummor, älskar all typ av musik och har en förkärlek för trädgård och att vara i naturen. Enligt Elin är pappa Stefan rolig, omtänksam och äventyrlig – en ”trummis med golden retriever vibes”.  

Tanja Madsen, 54 år, Södertälje (nominerad av sin dotter Emily Madsen, 23 år, Stockholm)

Tanja jobbar som avvikelsekoordinator och har en dotter, Emily. Enligt Emily är mamma en sprallig, glad, spirituell och omtänksam person - hon vågar bjuda på sig själv. Hon gillar mysiga middagar, promenader och härliga resor.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL