Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Mauri Hermundssons nya show

Mauri Hermundssons nya show

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 december 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 december 2022

Nytt mustigt program av den älskade profilen

Nu har "Mustiga" Mauri Hermundssons nya show presenteras. Här är allt vi vet om den kommande satsningen "Mauri – vad hände sedan".

Den 27-årige profilen Mauri Hermundsson slog igenom med YouTube-kanalen Uppdrag Mat där han genast visade sin naturliga programledarsida. Därefter har det blivit flera program, däribland Lego Masters Sverige, och nu känner vi till detaljer om hans nästa projekt Mauri – vad hände sedan

I det nya programmet ska "Mustiga" Mauri slå kraftigt på nostalgins strängar, och besöka personer som varit med och gjort svensk historia. I det första avsnittet kommer vi att få se honom träffa Hanna Zetterberg som spelade Ronja Rövardotter i den berömda filmatiseringen på Astrid Lindgrens verk. Han vill då ta reda på varför hon inte velat prata om filmen sedan den kom ut.

Vidare kommer Mauri att träffa personen som kallas "Kalles kaviartub", tjejerna bakom hitlåten Rosa helikopter och personen bakom det virala klippet Elnour med flera. 

Då kommer Mauri Hermundssons nya show

Den folkkäre programledaren har många järn i elden, men för tittarnas det betyder det inte att de behöver vänta länge på hans kommande projekt. Mauri Hermundssons nya show Mauri – vad hände sedan har premiär på TV4 och TV4 Play redan den 19 december i år.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL