Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Love Life säsong 2 – nu på C More

Love Life säsong 2 – nu på C More

  • C More
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
10 november 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
10 november 2021

Ny säsong, ny jakt på kärleken

"Love Life" är den moderna romantiska komediserien som tar oss med på jakten efter någon att älska. Seriens andra säsong har nu hittat till C More och denna gången är det en ny huvudkaraktär som letar efter kärleken.

I den första säsongen av Love Life fick vi följa Darby (Anna Kendrick) på hennes resa från den första kärleken till den bestående kärleken. Eftersom Love Life är en antologiserie riktar vi om fokus till den andra säsongen.

Nu är det istället Marcus Watkins (William Jackson Harper, känd från bl.a. The Good Place), Darbys kompis, som vi får följa med i jakten på någon att älska. När vi möter Marcus är han gift, men har börjat ifrågasätta om äktenskapet verkligen är rätt för honom.

Upplägget i den andra säsongen är snarlikt det i den första. Precis som med Darby, får vi haka på Marcus när han i avsnitten dejtar, träffar och umgås med olika personer – som alla är delaktiga i att forma honom till den han är när han verkligen är redo att träffa sin sanna kärlek.

LÄS OCKSÅ: Recension: Love Life (säsong 1)

Lustigt nog är Love Life egentligen en originalserien från HBO Max, och med tanke på att streamingtjänsten nu lanserats i Sverige hade det varit logiskt om det var där vi hittade säsong två, men så är inte fallet. Tidigare rättighetsbestämmelser har gjort att det är på C More som vi kan hitta den nya säsongen (även om den förr eller senare lär landa även på HBO Max).

Säsong 2 av "Love Life" består av 10 avsnitt och de tre första kom till C More idag, den 10 november.

LÄS OCKSÅ: Romantiska komedier – våra tips

NÄSTA ARTIKEL