Love Island Sverige 2023 – Lisa Celander

Love Island Sverige 2023 – Lisa Celander

  • C More
Sofie Landgren
24 januari 2023 kl. 10:01

"Killar blir inte kära i mig, de blir besatta"

Nu är Love Island Sverige 2023 i full rullning på TV4 Play och en av årets singlar som söker efter kärlek är Lisa, som har lämnat sin bostad på Mallorca för att flytta in i villan i Karibien.

Nu har sändningen av Love Island Sverige 2023 dragit igång. Programmet där vi får följa en grupp singlar som flyttar in i en villa för att lära känna varandra och så småningom hitta en favoritperson att bilda par med. Nytt för i år är dock att det inte är deltagarna själva som bestämmer vilka de ska bilda par med, utan det är tittarna som sitter på makten. I TV4 Play-appen kan man som tittare gå in och rösta på vilka man tycker skall stå som par till en början. En av årets deltagare är Lisa Celander.

Lisa Celander deltagare Love Island Sverige 2023
Lisa Celander. Foto: TV4, C More.

Det här är Lisa Celander i Love Island Sverige

En av årets deltagare som vi får se flytta in i "Love Island"-villan redan första dagen är ingen mindre än Lisa Celander. Lisa är 27 år och uppvuxen i Göteborg, men sedan en tid tillbaka så är hon bosatt i Palma, Mallorca. Till vardags jobbar hon som hudterapeut men har nu tryckt på pausknappen för att hitta kärlek under bästa sändningstid i tv. En spännande detalj med Lisa är att hon har extremt dålig syn men inte vill använda glasögon för hon vill kunna flörta med sina ansiktsuttryck fritt och ledigt.

Lisa Celander Deltagare Love Island Sverige 2023
Lisa Celander. Foto: TV4, C More.

"Killar blir inte kära i mig, de blir besatta"

Lisa är en tjej som, enligt eget utsago, lätt blir kär, men det kan också vända fort. Kommer en kille in med något så enkelt som fel strumpor så avbryter hon sina känslor direkt. I sin introduktionsvideo berättar hon att killar vanligtvis inte blir kära i henne, utan de blir snarare helt besatta.

 – Jag blir utbjuden på dejt hela tiden, alltså varje dag, jag har inte ens tid att tacka nej.

Lisa har nu packat väskan och rest till Dominikanska republiken för att hitta "the one". Hon söker efter en kille som är lång, välbyggd, romantisk, fräsch och som kan charma henne till att bli kär.

Hur det kommer att gå för Lisa att hitta sin drömkille ser vi i programmet som sänds på TV4 och TV4 Play. Missa inte detta!

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL