Love Island Sverige 2023 – Burak Adas

Love Island Sverige 2023 – Burak Adas

  • C More
Sofie Landgren
24 januari 2023 kl. 11:01

"Utseendemässigt är jag lite lik Ronaldo"

Nu har "Love Island Sverige" 2023 dragit igång på TV4. En av årets deltagare som vi introducerades för i inledningen är fotbollskillen Burak Adas, 26, från Uddevalla.

Burak Adas Deltagare Love Island Sverige 2023
Burak "Burre" Adas. Foto: TV4, C More.

Det här är Burak "Burre" Adas i Love Island Sverige

Nu har deltagarna i Love Island Sverige 2023 flyttat in i villan i Karibien med det stora målet att hitta kärlek. En av årets deltagare som är på jakt efter en partner att dela livet med är ingen mindre än Burak "Burre" Adas. "Burre" är 27 år och kommer från Uddevalla. Han har ett enormt intresse för fotboll och han anser sig själv vara väldigt bra, och talangen, den har han fått från gud.

– Jag har hört från andra att jag utseendemässigt är lite lik Ronaldo. Kanske ögonbrynen och frisyren, men jag gillar att vara mig själv, så jag är mig själv.

Burak Burre Adas Deltagare Love Island Sverige 2023
Burak "Burre" Adas. Foto: TV4, C More.

Burak letar efter en livspartner

Burak beskriver att många tror att han är en "kaxig fuckboy", men det stämmer inte alls. Utseendemässigt så brukar han gå hem hos främst svenska tjejer. Han är med i årets säsong för att hitta en tjej att dela livet med, han tycker att livet blir mycket roligare om man är två. Hans drömtjej beskriver han som social, snäll, gärna med blå ögon och brunt hår. 

– Jag är ganska ärlig när jag träffar och pratar med tjejer. Om jag tycker att de är jättefina, ja, okej, du är en "mamacita". Jag tycker att jag är bra på det.

Burak är supertaggad på att få vara med i Love Island Sverige 2023 och han hoppas innerligt att han träffar den rätta att ta med hem. 

Hur det kommer att gå för "Burre" att hitta sin drömpartner får vi se i programmet som sänds på TV4 och TV4 Play varje dag. Missa inte detta!

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL