Lag Nord-medlemmar höga på kaffe i Robinson: Det fånigaste jag sett

Lag Nord-medlemmar "höga på kaffe" i Robinson: "Det fånigaste jag sett"

  • C More
Uppdaterad kl. 19:04 | Publicerad 20 april 2023 kl. 19:04

Ofokuserad stämning när det är dags för viktig tävling

Inför veckans stora tävling i "Robinson" 2023 dyker fnissiga Lag Nord-medlemmar upp och menar att de är höga på kaffet de druckit. Pernilla Block i motståndarlaget kallar det för det fånigaste hon sett på länge.

Spoiler-varning! Artikeln innehåller spoilers från dagens avsnitt i Robinson 2023. Läs inte vidare om du ännu inte sett avsnittet.

De nya Lag Nord och Syd får brev om att det är Robinsontävling på gång. Det blir den första tävlingen deltagarna kommer att genomföra i sina nya lagformationer. Båda lagen vet att Lag Syd är i överläge med starkare medlemmar. Men Lag Nord hoppas använda sig av sin underlägsenhet till deras fördel genom att inte ha några förväntningar på sig som lag.

Lag Nord-medlemmar "höga på kaffe" i Robinson: "Det fånigaste jag sett"
Lag Nord. Foto: TV4.

Pernilla Block om att Lag Nord-medlemmar dyker upp "höga på kaffe" i Robinson: "Det fånigaste jag sett"

Framför Anders Lundin och Lag Syd ställer sig ett fnittrande Lag Nord när det är dags för tävlingen.

– Vi är höga på kaffe, förklarar Caroline Persson när Anders undrar varför laget är så glada.

– Om man inte kan hålla sig för skratt när det ändå är en ganska viktig tävling och man bara fnittrar som om man pratar killar när man är tretton år gammal... då känner jag "ta det här på allvar". Alltså det var det fånigaste jag sett på länge, säger Lag Syd-medlemmen Pernilla Block.

Lag Nord-medlemmar "höga på kaffe" i Robinson: "Det fånigaste jag sett"
Lag Syd. Foto: TV4.

Lag Syd vinner – trots Lag Nords kaffe-boost

Kaffet vann Lag Nord i den senaste tävlingen och med en seger under bältet hoppas de på att upprepa bedriften.

Tävlingen denna gång går ut på att båda lagen ska rulla stora träklossar till en struktur. Där ska de sedan använda klossarna och bilderna de tilldelats för att pussla ihop en trappa. Sedan ska de använda bamburör för att föra vatten till en hink med en flagga, som reser sig när hinken är full.

I början verkar lagen jämbördiga när det kommer till att rulla klossarna, men de är stora och tunga vilket gör det extra svårt för Lag Nord att bygga sin trappa. Lag Syd tar ledningen och det blir omöjligt för Lag Nord att komma ikapp vilket gör att Lag Syd vinner.

Lag Nord står nu inför Öråd och med majoriteten av laget bestående av en tjejpakt verkar det som att Dennis Boelius eller Oskar Hammarstedt står på tur att bli utröstade. Du följer “Robinson” 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL