Kontrovers i Robinson 2023: deltagare försöker medvetet förlora

Kontrovers i Robinson 2023: deltagare försöker medvetet förlora

  • C More
Uppdaterad 27 april 2023 kl. 11:04 | Publicerad 26 april 2023 kl. 07:04

Det råder sabotage i dagens avsnitt

En pakt i Lag Syd formas för att sabotera för sig själva under nästa ödeskamp. Sabotaget börjar redan i avsnittets utmaning som kommer att ge vinnarna en fördel inför kampen.

Spoiler-varning! Artikeln innehåller händelser från dagens (26 april) avsnitt av "Robinson" 2023. Läs ej vidare om du ännu inte sett det.

Ödesveckan fortsätter i Robinson 2023 och med sammanslagningen nära börjar nya taktiker att formas. I Lag Syd har ett par deltagare siktat in sig på Amanda Eliasson som de vill rösta ut. Christopher Da Silva och Dennis Johansson är två av de som vill rösta ut Amanda och planerar därför att göra något så kontroversiellt som att avsiktligt sabotera för laget.

Kontrovers i Robinson 2023: deltagare försöker medvetet förlora
Foto: TV4.

Kontroversiellt i Robinson 2023 när deltagare medvetet försöker förlora

De båda lagen får brev om att de ska tävla om en chans för en fördel inför nästa ödeskamp. De två smartaste i laget ska väljas ut för att lista ut olika gåtor som kan låsa upp lådor. Dennis blir vald i Lag Syd och försöker att få med sig Christopher så att de tillsammans kan förlora fördelen till Lag Nord.

Men det blir Marcus Edensky som slår följe med Dennis, som ändå gör allt han kan för att försöka sinka sig själv och Marcus som inte vet om planen. Han lyckas i början och Lag Nord tar ledningen men när de fastnar på den sista gåtan ger det chansen till Marcus att komma ikapp och vinna fördelen för Lag Syd. 

Kontrovers i Robinson 2023: deltagare försöker medvetet förlora
Foto: TV4.

Tillbaka i lägret blir Christopher besviken när han hör att deras lag vann. Han och Dennis går till Pernilla Block och Camilla Salen Sjögren för att skapa en förlorarpakt som ska hjälpa laget att förlora i nästa ödeskamp. Målet är att kunna rösta ut någon i deras egna lag samtidigt som chansen att återförenas med sina gamla lagmedlemmar från Lag Nord höjs.

Du följer “Robinson” 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL