Robinson 2023: Amanda Eliasson

Robinson 2023: Amanda Eliasson

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 01 maj 2023 kl. 07:05 | Publicerad 30 mars 2023 kl. 06:03

28-åringen från Sällsjö

Amanda Eliasson är en av deltagarna i "Robinson" 2023 som stuckit ut mest under upptrappningen av säsongen. Har hon vad som krävs för att vinna tävlingen?

Under de första två veckorna har vi fått se Lag Syd gå som tåget. Bland gruppens största personligheter har vi 28-åriga Amanda Eliasson som anses vara en riktig energispruta i laget. Det är därför inte förvånande att Amanda till vardags hemma i Sällsjö jobbar som Mood Manager (en som lyfter stämningen på arbetsplatsen). Inte heller att hon som personlig sak har tagit med sig ett halsband från hennes mormor. 

Men man kommer bara så långt på att vara en härlig person i lägret. När allting är sagt och gjort ska en koras till vinnare av Robinson 2023. Har Amanda vad som för att hon till slut ska få lyfta statyetten?

Robinson 2023: Amanda Eliasson
Amanda Eliasson i Robinson 2023. Foto: TV4.

Detta talar för att Amanda Eliasson kan vinna Robinson 2023

Redan tidigt in på säsongen tenderar Robinson-deltagare att kunna bli möra och svaga på grund av att de inte får i sig lika mycket näring som de är vana vid hemma i Sverige. Så är inte fallet med Amanda Eliasson vars energitank verkar vara lika full som alltid. Av den anledningen får vi gång på gång se henne prestera och bidra mycket i lagtävlingar, och stärka sina aktier som en spelare man gärna behåller i sitt team.

Vad Amanda måste göra bättre för att vara en kandidat in i det sista 

Att Lag Syd vinner sina tävlingar mot de äldre motståndarna i Lag Nord bidrar till god stämning i lägret. En annan faktor till att gänget mår bra är som vi konstaterat Amanda – men det ska vara sagt att vi också fått se henne bidra till viss försämrad atmosfär. Under den andra veckan av Robinson 2023 fick Amanda en idé om att riva taket i lägret och bygga ett nytt. Något hon tar tag i utan att ha diskuterat det med hela gruppen. Ett initiativ som inte uppskattades av alla. 

För att vinna Robinson 2023 kan det vara som så att Amanda behöver tygla sina impulser bättre, så att hon undviker att hamna i konflikt med medlemmar i laget. Det sista hon vill är att vara någon som man vill rösta ut i ett öråd. Lyckas hon att hålla sig på allas goda kant ska hon betraktas som ett vasst hot i tävlingen.

Du följer Amanda Eliasson i "Robinson" 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL