Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Snart premiär för Likea på C More

Kommer Likea säsong 2? Vera och Felicia svarar

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 maj 2022

"Det finns så mycket att götta sig i"

Undrar du vad statusen är på Likea säsong 2? Filmtopp har pratat med seriens frontpersoner Vera Herngren och Felicia Danielsson, som diskuterar en fortsättning.

Den nya serien Likea följer journalisten Cajsa (Vera Herngren) som i jakten på ett jobb blir anställd som koordinator för influencern Rut (Felicia Danielsson), men världen hon arbetar inom inte är en dans på rosor. Har du sett alla befintliga avsnitt och vill veta hur det ligger till med Likea säsong 2?

Än så länge har inte C More gått med något besked kring seriens framtid men engagemanget bland de involverade är stort.

I en intervju med Filmtopp berättar skaparna samt huvudrollsinnehavarna Vera Herngren och Felicia Danielsson att de gärna vill göra "Likea" säsong 2:

– Ja, förhoppningsvis. Så länge det känns kul och att vi har något att skriva om, sen får vi se (hur den tas emot). Men säsong 2 hoppas vi starkt på, säger Vera Herngren.

– Det är en så tacksam värld att vara i, med så många branscher man kan binda den till. Influenceryrket har blivit ett litet allt i allo. I dag skriver influencers böcker och blir artister och skådespelare. Det finns så mycket att götta sig i, säger Felicia Danielsson.

Se Filmtopps intervju med Vera Herngren och Felicia Danielsson här:

När kommer Likea säsong 2?

Vanligtvis tenderar C Mores serier att kunna ta uppåt två år sig mellan sina säsonger. Skulle de förnya Likea som är en mindre produktion i kontrast mot exempelvis Fartblinda, så förväntar vi oss att få se nya avsnitt redan under 2023.

Uppdatering: Likea säsong 2 är nu bekräftad av C More! Än så länge har vi inget premiärdatum men vi förväntar oss att se den dyka upp under nästa år.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL