KLART: så här ser nya lagordningen ut i Robinson 2023

KLART: så här ser nya lagordningen ut i Robinson 2023

  • C More
06 april 2023 kl. 08:04

Praktikanterna blir heltidsanställda

Praktikveckan är över, vilket innebär ny lagordning då en av de två praktikanter som bytte lag får återvända till det gamla laget, medan den andra fortsätter i det nya. Robinson-tävlingen visar vart praktikanternas lojalitet ligger.

OBS! Artikeln beskriver händelser ur det senaste avsnittet av Robinson.

Praktikveckan i Robinson 2023 närmar sig slutet, men innan dess ska praktikanterna visa vart deras lojalitet står i en Robinson-tävling. De kan då välja att kämpa för sitt nya lag eller försöka ge en fördel till det gamla.

– Det är klart som fan att jag ska kämpa för dem, tävling som tävling. Jag vill prestera mitt bästa, säger Amanda Eliasson om sitt nya Lag Nord.

Och det verkar faktiskt som att alla spelar för deras nuvarande lag. Med ny energi från sina unga praktikanter får Lag Nord en bra början och ligger jämt med Lag Syd under resten av tävlingen. Dessvärre faller de bakom i det sista pusselmomentet vilket ger Syd segern. 

Med tävlingens avslut kom även slutet på praktikveckan. De två lagen ska nu välja ut en av praktikanterna som får stanna kvar, och nu står det klart hur den nya lagordningen blir.

KLART: så här ser nya lagordningen ut i Robinson 2023
Lag Syd. Foto: TV4.

Så här ser nya lagordningen ut i Robinson 2023

Lag Syd hade praktikanterna Fabian Turkaij och Sanna Strand och de valde att låta Sanna stanna kvar, ett beslut båda praktikanterna fann sig nöjda med. Hos Lag Nord var beslutet också enkelt. Amanda Eliasson fick stanna och Christopher Da Silva fick återse sina lagkamrater som han hade saknat så mycket.

– Jag är jätteglad över att jag har fått lära känna dem, men mitt hem ligger ju i Syd, säger Christopher efter att inte ha blivit vald.

Efter förlusten väntar nu ett Öråd för Lag Nord men Amanda som ex-praktikant har fått immunitet. Fabian, som nu är tillbaka i Lag Nord, fick en blodshämnd av Anna Stomsi och har därför redan en röst på sig.

Vem i Lag Nord kommer att vinna immunitet i nästa immunitetstävling och vem blir utröstad i Örådet? Fortsätt att kolla på programmet för att få svaret. 

Du följer “Robinson” 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL