Christopher Da Silva om ändringen i Robinson 2023 “Det suger k*k att vara här”

Christopher Da Silva om ändringen i Robinson: "Det suger k*k att vara här"

  • C More
04 april 2023 kl. 07:04
ANNONS
ANNONS

Nya lagformationer rör till i grytan i Robinson 2023

Lagen försöker vänja sig vid tillvaron med de nya praktikanterna, och en som har extra svårt att stå ut är Christopher Da Silva som hoppat in i Lag Nord.

I starten på veckan ägde en ändring rum i Robinson 2023 där Lag Nord och Lag Syd fick ta emot medlemmar (så kallade praktikanter) från varandras lag. Lag Nords Sanna Strand och Fabian Turkaij blev praktikanter för Lag Syd och Amanda Eliasson och Christopher Da Silva hamnade hos Lag Nord.

Christopher Da Silva om ändringen i Robinson: "Det suger k*k att vara här"
Amanda Eliasson, Christopher Da Silva, Dennis Boelius, Erik Wahrolén. Foto: TV4.

Praktikanterna saknar sina gamla lag men försöker att integrera sig i de nya grupperna så gott de kan. För Lag Nord förs nya kunskaper in av de yngre praktikanterna, bland annat hur man gör och håller igång en större eld. Energiknippet Amanda Eliasson höjer också humöret i lägret genom sin utstrålande personlighet. Och trots att hon saknar Lag Syd har hon medlidande för Lag Nord nu när hon har genomgått en förlust med dem och vill hjälpa dem så gott hon kan.

– Jag förstår hur Lag Nord känner. Jag tycker synd om dem nu, genuint, säger Amanda.

Christopher Da Silva, pratbild
Christopher Da Silva. Foto: TV4.

Christopher Da Silva är däremot inte lika pepp på att byta lag som Amanda tycks vara.

– Det känns skitpiss, jag vill inte vara här. Det suger k*k att vara här, säger Christopher om att vara på Lag Nords strand. 

De äldre praktikanterna i Lag Syd får äntligen ta del av en seger efter en lång rad av förluster. Men trots att han nu är på den vinnande sidan saknar även Fabian Turkaij sitt gamla Lag Nord. Sanna Strand däremot blir genast en i gänget hos tjejerna i Lag Syd och uttrycker att hon inte skulle ha ett problem att stanna kvar hos Lag Syd i slutet av veckan. 

Kommer praktikanterna att göra sitt bästa för sitt före detta motståndarlag eller kommer de att försöka sabotera inifrån? Den spännande praktikveckan har bara börjat.

Du följer "Robinson" 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL