Premiär för nya Gåsmamman

KLART: Då släpps Gåsmamman säsong 6 – Den stora finalen

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 29 augusti 2022 kl. 17:08 | Publicerad 26 juli 2022 kl. 09:07

Slutet är här för Gåsmamman

Nu är det inte långt kvar. Redan i augusti är det dags att ta farväl till "Gåsmamman" med seriens sjätte säsong. Något Alexandra Rapaport uttrycker blandade känslor för.

Mer läsning:

Alla sagor har ett slut och det är nu dags att ta farväl av Sonja (Alexandra Rapaport) och familjen Ek i den sjätte säsongen av tittarfavoriten Gåsmamman. Nu är Sonjas täckmantel som Majoren röjd. Konsekvenserna av Sonjas dubbelspel sätter hennes familj i livsfara då de blir måltavlor för Sonjas fiender. Sonja slåss tillbaka med alla medel för att rädda sina närmaste. Men till vilket pris?

– Jag ser med bävan fram emot att få visa denna sista säsong. Seriens familj har blivit som min egen och allas vår favoritpolis har en given plats i mitt riktiga liv. Sonja Ek är en del av mig jag inte vill vara utan. Detta har varit mitt livs TV-resa och jag känner en djup tacksamhet och kärlek till alla inblandade. Och inte minst till vår helt enastående fanbase, säger Alexandra Rapaport.

Pressen tar ut sin rätt

Handlingen tar vid där säsong 5 slutade. Sonja (Alexandra Rapaport) har flytt från polisen och hon och hennes familj är hotade från fler håll än någonsin. Vera Kronstedt (Sofia Ledarp) och Benjamin Gerafi (Mitcho Batalov) fortsätter attackera allt som Sonja håller kärt för att komma åt henne. Följderna är katastrofala och Sonja tvingas lägga sitt liv i händerna hos de hon undvikit. Familjen återförenas men pressen som de har levt under så länge börjar ta ut sin rätt och det tär på sammanhållningen. Hur ska de kunna ta sig tillbaka till ett liv i frihet?

I rollerna möter vi även Christian Svensson, Shebly Niavarani, Anastasios Soulis, Ulf Friberg, Clara Christiansson Drake, Joel Lützow och Edvin Ryding.

Då släpps Gåsmamman säsong 6

Säsongen produceras av Bigster. Producenter är Mathias Gruffman och Birgitta Wännström. Konceptuerande regissör är Joakim Eliasson och för avsnittsregi står Olof Spaak. Huvudförfattare är Jimmy Lindgren och Alexander Kantsjö och avsnittsförfattare är Jimmy Lindgren, Katarina Ewers, Katja Juras samt Anna Ströman Lindblom. Exekutiv producent på C More och TV4 är Petra Ahlin.

Säsong 6 av Gåsmamman har premiär på C More den 29 augusti och består av 6 avsnitt. Ett avsnitt släpps per vecka.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL