Linda Lindorff, programledare Min mamma, din pappa och Lukas Orwin, husvärd

Min mamma, din pappa – nya deltagare och karaoke-party skapar ny dynamik

  • C More
22 mars 2023 kl. 14:03

Spännande utvecklingen bland deltagarna

Både föräldrar och barn få oväntat besök. Föräldrarna börjar känna sig allt mer bekväma i varandras sällskap – när de plötsligt får oväntat sällskap. Med hjälp av husvärden Lukas ordnar barnen en oförglömlig fest.

OBS! Artikeln beskriver händelserna i det senaste avsnittet av Min mamma, din pappa.

Jussi går på dejt med Tanja. Foto: TV4.

I det tredje avsnitt av Min mamma, din pappa ser vi två nya deltagare som flyttar in i Villa Kärleksudden, Annina Hohenthal, 54 år och Tanja Madsen, 53 år. Direkt när Annina och Tanja träffar det första gänget blir killarna väldigt nyfiken och intresserade av att veta mer om dem.  

En helt annorlunda Jussi

Jussi var en av de som reagerade mest på de två nya deltagare och programledaren Linda Lindorff skämtar om att Jussi kan inte kan ta ögonen ifrån Tanja.

– En helt annan person, det bara bubbla till, härligt att se, säger Pia.

Jussi går på dejt med Tanja och vi ser en stor spännande kemi mellan de två singelföräldrar. Jussi är mycket pratsam och interaktiv jämfört med hans första dejt med Jessica. Det kommer att bli spännande att se hur relationen mellan Jussi och Tanja utvecklar sig framöver. 

Pinsamt Karaoke-party skapar gnistor av kärlek

Barnen har fått i uppdrag att välkomna de nya mammor med karaokefest. Stämningen är pinsam redan från början då ingen känner sig redo för att sjunga framför de andra, men senare ser vi att hur karaoke-partyt börjar skapa gnistor av kärlek bland några deltagare.

Jesper sjunger under Karaoke-party. Foto: TV4.

Mathilda är en av dem som fått ett större intresse för Jesper efter partyt. Under karaoke-partyt frågar hon om Jesper vill att gå på dejt med henne nästa dag.

– Snyggaste kvällen och killarna… Han [Jesper] är gullig, det tycker jag ju. Ja men han är charmig, säger Mathilda.

Annina viskar i Emils öra. Foto: TV4.

Annina och Emil viskar till varandra mitt under karaoke medan andra dansar och sjunger, Emils son Jonatan märkte att de två singelföräldrar har någonting pågående just nu.

– Jag blir överlycklig för pappas skull, det är jättekul att se, säger Jonatan.

Det tredje avsnittet av "Min mamma, din pappa" sänds på TV4 Play och TV4 i dag den 22 mars.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL