Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Jägarna säsong 3 – Detta vet vi

Jägarna säsong 3 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 mars 2021

Kommer det mer av C Mores publikfavorit?

Efter ett par års väntan har den andra säsongen av deckarserien äntligen dundrat in på C More. Den hyllade fortsättningen har fått många att hoppas på mer. Detta vet vi om Jägarna säsong 3!

MER LÄSNING:

Quiz – Jägarna
Nya filmer och serier på C More

I den pågående säsongen av C Mores succéthriller måste Rolf Lassgårds älskade karaktär Erik Bäckström lösa ett gammalt fall som kommer upp till ytan igen. Eriks uppgift nu blir att ta reda på om hans grupp satte dit rätt person för femton år sedan eller om det istället gått lös en mördare under hela den tiden. Lassgård får här nytt sällskap framför kameran av Simon J. Berger och Lena Endre. 

För första gången någonsin är serien en pusseldeckare, och om än möjligt ännu mer beroendeframkallande. När den aktuella storyn lider mot sitt slut kommer många därför att undra ifall vi får se Jägarna säsong 3. Detta vet vi!

Det är ännu inte känt hur C More kommer att göra med serien. Streamingtjänsten har inte bekräftat att vi får se Jägarna säsong 3. Ett besked kan dessutom komma att dröja ett bra tag eftersom nyheten om den andra säsongen släpptes först efter ett års tid. Men vi känner oss trygga i att vi får se mer av Jägarna.

Till att börja med var den första säsongen en av C Mores mest sedda produktioner. Den andra säsongen som utöver att plocka in Berger och Endre också ger tittarna en vass mordgåta, lär bara göra det svenska folket desto mer hungrigt på serien. Och den som oroar sig över Lassgårds ålder behöver inte vrida sig i sömnen: det märks snabbt att det är mycket liv kvar i den 65-årige stjärnan, som bultar genom hela säsongen.

Vad kan Jägarna säsong 3 tänkas handla om? (Spoilervarning!)

Den andra säsongen knyter säcken på mordgåtan, men lämnar saker och ting osagda på annat plan. Inte minst är relationen mellan Erik och Peter riktigt illa ute. Kan skaparna verkligen sätta punkt för serien medan det skaver mellan dess två huvudpersoner? Det vore taskigt, C More!

En röd tråd genom Jägarna är att det går lång tid mellan varven och att de olika fallen kan vara helt olika varandra. Det är därför väldigt svårt att förutse vad den tredje säsongen kan tänkas bjuda på i närmare detalj. Däremot förväntar vi oss att den kommer hitta ett sätt att läka Eriks och Peters relation med varandra och därmed familjen Bäckström.

Vad säger Lena Endre om en ny säsong?

Filmtopp har pratat med Lena Endre som menar att hon inte har fått någon förfrågan om att vara med i Jägarna säsong 3 och att hon inte vet om det kommer att bli någon fortsättning. Hon säger också att hon gärna är med i en fortsättning om den kommer.

Filmtopp håller dig uppdaterad gällande seriens framtid. Säsong 1 och 2 ser du på C More.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL